LYCKLIG

Rubriken beskriver ganska så bra hur jag känner mig just nu. Alla prov är avklarade på hela nian. NU ÄR DET BARA ATT CHILLA KVAR. Känns lite onödigt att ens gå till skolan nu för vi har absolut ingenting att göra i något ämne men man får väl passa på att njuta lite nu sista tiden för sedan skiljs vi åt. Ganska sorgligt faktiskt.. Men ska bli riktigt kul att börja gymnasiet och få lite förändring. Nej nu ska jag fortsätta att njuta! Ska även städa mitt rum idag och träna.. Då blir jag stolt över mig själv!!



ROLIGT

Innan jag kryper till kojs tänkte jag dela med mig av några riktigt roliga bilder/texter. Haha kanske bara är jag som tycker att det faktiskt är roligt men ändå.. här kommer det i alla fall.






KRAM & GODNATT



HANNA & ANNA, DOM ÄR DOM BÄSTA AV DOM ALLA

Okej nu är det så att jag har en kompis vid namn Anna, hon har sagt till mig att uppdatera så nu gör jag det. För din skull gumman! Just nu ligger jag halvdöd i sängen och klickar runt lite på datorn, gör sånt där som man gör om man vill få tiden att gå så att man sen kan säga "oj vad klockan är mycket, nu hinner jag nog inte plugga"... Dumt av mig, riktigt dumt! Det är sista provet i nian som gäller imorgon och jag är för slö och trött på den här skiten att jag struntar i det... Det låter inte alls bra med tanke på att SO provet jag skrev idag gick SÄMST! Hoppas på godkänt men man vet aldrig. Aja, det är ju mitt eget fel om jag inte blir det!

Nej nu ska jag ge mig ut på en joggingtur, sen blir det att duscha hos farmor min eftersom vi fortfarande inte har något vatten här hemma. Hoppas jag blir piggare så att jag ger mig tid åt att plugga efter sen med, då kommer jag bli stolt över mig själv.

Hoppas du blev nöjd med detta "roliga" inlägg Anna.. haha




KRAM



Hemma hos Ebba

Just nu ligger jag i en extra säng bredvid Ebbas (hon sover), igår när jag kom hem från Boren hann jag inte mer än att komma innanför dörren innan jag vände igen och CYKLADE mot Ebba! Duktigt att jag cykla va? Fast okej nu ska hela sanningen fram... När jag hade kommit lite mindre än halvvägs så hoppade kedjan på min cykel... Så jag stod länge och försökte få fast den MEN jag lyckades inte... Fan vad arg jag blev! Men jag började gå fram tills Ebba protesterade att dom skulle komma och hämta mig, så den sista biten fick jag skjuts! Mycket snällt! Sen när vi kom fram till Ebba väntade grillat och massa flöt. Vi kollade på Eurovision, och kan inte säga annat än att VI ÄR STOLTA SVENSKAR!! Loreen vann och vi har nog aldrig blivit så glada!!

Dagen igår var väldigt bra förresten, otroligt mysigt och roligt! Nej men nu vaknar nog Ebba snart, puss o hej!



REDO

Jag hade en jättebra kväll igår, var jättemysigt! Satt nere vid ån och grillade, spelade kubb med mera! Just nu sitter jag här redo för att åka ut på sjön tillsammans med tre kompisar! Ska bli roligt det med, nej nu måste jag sticka! Här får ni en bild från igår!


Bada bada bada

Gör mig redo och packar väskan för årets första dopp i sjö! Snart kommer Jakke och hämtar upp mig o sen drar vi till Öjebro. Efter badet åker vi till macken för att äta glass haha, MUMS! Nu ska jag smörja in mig lite.. Har ju redan lyckats bränna mig..! Aja, ha det bra!



STUDIEDAG

Okej... Klockan är halv nio, det är studiedag och jag har varit vaken i en timme.. Det är bara att skylla på byggarna som håller på att göra om här hemma!! Tur för dom att jag vaknade på rätt sida! Istället för att bli sur tänker jag, YES nu kan jag ta vara på dagen och alla soltimmar!

Men dock så är det ju så att nu har dom förstört en till grej för mig idag.. Dom har tagit bort varmvattenberedaren så att nu har vi inget varmvatten heller, kul! Och just nu går det inte att spola vatten överhuvudtaget.... Hur ska jag överleva haha? Nej nu ska jag ut på ballen och SOLA! puss o hej



BE PROUD

Hejsan svejsan! Hoppas att ni alla har haft en bra dag, det har jag haft!
Eller i alla fall en väldigt chillig dag. Började skoldagen med att skriva biologiprov om DNA o skit.. Hade knappt pluggat som ni kanske läst i förra inlägget MEN fick ändå G. SKÖNT! Resten av dagen i skolan bestod nästan bara av film.

Nu sitter jag här med ricinolja i håret och har precis sprungit plus kört "fantastika femman", lite styrkeövningar dvs. Är stolt över mig själv att jag gjorde det, känner att jag är på gång igen!! Så jäkla varmt var det att springa kan jag ju säga, dog nästan!! Innan jag ska få ta min efterlängtade dusch så ska jag äta. PUSS O HEJ

PS. NU TAR JAG HEEEEEEEEEEEEELG. Älskart!!



SKITER IT NU

Oherregud så trött jag är!! På skolan, på allt! Har NO-prov imorgon men jag har nästan struntat i det.. Har pluggat VÄLDIGT lite, har nog aldrig pluggat såhär lite på ett prov men jag orkar inte bry mig! Aja, nu kollar jag på glee. Ska snart ta mig en dusch, sen ska jag sova. Lite onödigt inlägg kanske.....








SNART DRAR VI








Elin min älskade vän, jag kan inte beskriva med ord hur lycklig jag är att ha dig som bästis. Snart åker vi till Torqauy och vi ska ha det bäst! Eller hur?

Jag älskar dig!



BILDER FRÅN HELGEN


TORSDAGS:







LÖRDAGS:

 


IDAG:







Tack och grattis igen till ELIN, EMMA & EBBA!!



SOVMORGON

Åhh sitter här vid köksbordet och äter frukost, har precis kommit på att vi har sovmorgon! Typiskt mig... Men det är ju bara tjugo minuter så jag kan säkert hitta på något att göra! Skriva här kanske.. Är ju inte jätteduktig på det.

Idag är det sista dagen i skolan för den här veckan! Woho! Vi har nog inget speciellt idag vad jag vet, eller vi har ju ingen idrott ifs idag...gött!! Hoppas vi flyttar upp bilden då så att vi slutar tidigare med! Nej det här blir ju inte så roligt ämne så hejdå!



1 MÅNAD, HERE WE GO

Halloj!
Fin bild jag lyckades få till i förra inlägget va.. Haha! Håret blev..hmmm sådär för er som undrade! Blev lite lustigt men det kommer bli bättre om ett tag.
IDAG, den 15 maj, är det exakt en månad kvar till skolavslutningen! Thihi, vad lycklig jag blev nu när jag skrev det!! Om en månad sitter vi där i kyrkan kanske fäller en tår eller två eller sitter vi bara där och ler för att det ska bli så jälva skönt att slippa Mante..? Nej nu ska jag inte vara sån, Mante är en fin stad........................

Har gått och blivit sjuker med... Inte kul! Men gick till skolan ändå idag, en stund i alla fall, för att skriva sista nationella provet i matematik och ha franska lesson. Nationella gick sämst idag, men jag hade redan 27 poäng utan att räkna med den sista delen totalt så då är det lugnt, jag är redan godkänd!
Annars har jag bara sovit idag, massor känns det som, men jag är fortfarande trött lustigt nog! Nu ska jag ta igen ett bb avsnitt tänkte jag, sen ska jag äta och efter det är det förmodligen sängdags för mig! Haha igår gick jag och la mig 20.25, tror aldrig det har hänt förut i mitt liv vad jag kan minnas men herregud vad skönt det var!



Gabbe, vart har ögonen dina försvunnit?? Haha skoja bara grabben ;)

KRAM



Bye bye

Sitter orolig i badrummet medan mammsen klipper håret på mig.... Hur ska detta gå??!!



LITE OM HELGEN

HEJSAN SVEJSAN ALLA FINA!

Hoppas ni mår bra, själv mår jag sådär idag. Har ont i halsen och huvudet, dessutom är jag riktigt trött! Snorar som en gris också.. Är väl påväg att bli sjuk! Men men! Helgen har spenderats med familjen och några fina vänner. Min fredagskväll slutade hemma hos Elin med Ludvig och Oscar, vi hyrde två filmer bland annat "Ligg med mig" och den sög verkligen haha se inte den! 

Igår åkte Elin och jag in till stan för att uträtta lite ärenden. Kom hem med en sak till mig själv, ricinolja. Och NEJ jag har inte förstoppning haha, den ska användas för håret! Så att det växer fortare! Ni ska få för och efter bild tänkte jag. Mamma envisas dock med att klippa mitt hår idag för hon tycker att det är så himla slitet och fult så jag ska väl låta henne göra det.. Om jag vågar dvs! 

Ha en bra dag alla! Puss o kram! 



FÖDELSEDAGSBARN

Måste säga ett stort GRATTIS till två riktigt grymma tjejer som fyllde hela sexton idag och igår!!



GRATTIS EBBA!
OCH GRATTIS EMMA!

ni är underbara tjejer



THIHIHIHIHIHI

Tänkte att jag skulle ta en bild som verkligen visar hur jag känner mig just nu.. Lyckades inte jättebra men är i alla fall så himla lycklig och känner mig liksom, som rubriken säger, fnittrig och ja alllt!! THIHIHI




1. Vi fick sluta 13.50 istället för 15.30!

2. Jag har världens finaste vänner!

3. Det finns så jädrans bra musik att lyssna på haha!



Duktig tjeja

Jag är stolt över mig själv! Är klar med hemkunskapen!!! (eller jag har en grej att göra men det går fort att göra) JÄTTESKÖNT att kunna lägga det bakom mig nu! Idag har jag förutom pluggat varit ute och gått med Elin, trots att det inte står på mitt schema. Duktigt va? Och så har jag även tjänat en hundralapp för att jag gjorde ordning diskbänken, haha glad tjej! Okej det här inlägget var jätteonödigt men aja, nu ska jag se Big Brother. Hejdå!


TVÅ FRÅGOR TILL TJEJERNA PÅ VIFOLKA!!

Jag har tittat runt lite på olika hemsidor efter en klänning till skolavslutningen, balen och avslutningsmiddagen, har inte riktigt bestämt mig än hur jag ska göra.. Om jag ska köpa tre olika, eller ha samma eller kanske ta någon som man redan har hemma. Så här kommer en fråga till er som också går på Vifolka: 

HUR SKA NI GÖRA??? Köper ni tre olika eller använder samma eller hur gör ni???



Här får ni i alla fall lite bilder på två klänningar som jag har fastnat lite extra för!

VAD TYCKER NI OM DOM???











Kram Hanna



INTE SUGEN PÅ NÅGONTING

Ligger här i min sköna säng alldeles ensam och övergiven haha. Ska ta mig en välbehövlig dusch nu, ska bli gött! Men sen har jag INGENTING att göra.. Är lite rastlös och det känns som att alla har något att göra utom lilla jag. Är, som överskriften säger, inte heller sugen på något! Eller jo faktiskt är jag lite sugen på två grejer, shoppa och träna. JA NI LÄSTE RÄTT, jag Hanna Maria Johansson sade att jag var sugen på att träna men dock så måste jag väl hålla mig till mitt schema vilket säger att denna dag är vilodag. Och det där med shoppingen var ju kanske inte så ovanligt men ska väl se om jag kan få med mig mamma, tror det är kört men hoppet finns fortfarande. Nu ska jag äta lunch och duscha, puss!



The Blackie

Har precis kommit hem från skolan men nu ger jag mig ut på en löprunda för andra gången denna vecka! Dutti va??

Upptäckte att jag visst vart helsvart!



Med musiken i öronen!

Sitter på balkongen med solen i ögonen och musiken i öronen och för att inte glömma milkeshaken i handen!!

UNDERBART! Nu mår jag bra på riktigt!!



Trötter tjeja!

Kände för att skriva lite här på bloggisen, det var ju några dagar sedan, men jag hade inte ork nog att hämta och sätta på datorn så det får bli ännu ett av dessa tråkiga mobil-inlägg!

Känner mig inte alls lika glad och positiv som förra veckan, nu är mitt mini-lov slut och imorgon 08.20 sitter jag o skriver matte-nationellt prov.. Vilken mjukstart efter ledigheten! Annars så blir detta nog en ganska chill vecka! En eller möjligtvis två läxor är det som står på schemat, sköönt!

Idag har jag trots min otroliga verk i kroppen varit ute och sprungit, duktigt Hanna! Vet i fasen vad det är som har hänt med mig men när jag vakna upp imorse kunde jag knappt stå rakt eller ens gå för att jag hade så ont i mina leder och muskler! Usch usch men numera följer jag ju ett schema som är special fixat till mig haha så det var bara att ge sig ut i det fina vädret! Och det gick faktiskt bra tillsist när kroppen blev lite varm och mjukare. Hoppas i alla fall att jag klarar detta schema, eller jag MÅSTE det!! På torsdag kör vi på en löpningsrunda då med, dock två minuter längre än idag! Det ska nog gå bra, nu ska jag sova för jag är sååååååååhär trött! Puss puss



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se