BEST FRIENDS

lööööv ju girl!!
 
 
Kram Hanna


UPPTÄCKSFÄRD À LA EBBA & HANNA

 
 
Som jag sa i inlägget innan så har jag ju varit med Ebbapebba, och då fick vi för oss att ta en upptäcksfärd i hennes enorma spökhus.. Hittade bland annat ett gömt rum som var lite scary... Vi klippte i alla fall ihop en liten film under tiden, bara för kul. ÄLSKAR BÖRJAN!! Så himla bra!
 
Kram Hanna


LITEN UPPDATERING

Nu har det gått ett tag sen jag skrev sist igen.. Får se till att skärpa mig!! Men nu har jag i alla fall börjat jobba, ska göra det i en vecka till framöver. Lite segt, men det är ju bara halva dagar så jag klarar mig. Jag kan inte fatta att om en vecka är mitt sommarlov slut, jag ska börja på gymnasiet och det kommer att ske en liten förändring i mitt liv. Spännande! Jag är både förväntansfull och nervös. Men just nu så lever jag i nuet och njuter av den här helgen, som tyvärr är slut nu. Imorgon väntar mera jobb.
 
De senaste dagarna har varit ganska händelsefyllda tycker jag och det är ju alltid roligt. Har varit i Valdermarsvik, Falerum, firat Gabbe, varit i Linns sommarstuga med härliga brudar, jobbat, varit hos bästa Ebba och haft det hur bra som helst, varit på bio.. Med mera! Riktigt roligt. Nej nu ska jag sova, puss o kram.
 


Jobb

Ska snart börja dra mig mot jobbet, känns otroligt jobbigt faktiskt! Vill bara stanna hemma och sova.. Eller kolla på andra avenyn hehe. Även om det bara är fyra timmar och det brukar gå väldigt fort så känns det så jädrans jobbigt! I alla fall så får jag hoppas det händer något kul efteråt eller ikväll! Puss o kram


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se