SPRÄNGHUVUDVÄRK

De senaste dagarna har jag drabbats av spränghuvudvärk och även lite misstänkt feber. Fryser och svettas av och till, jättekonstigt. Men trots detta går det ju inte att stanna hemma. Idag var det matteprov som inte var det bästa jag skrivit om man säger så... Nu har jag precis lärt mig alla engelska verb som är läxan tills imorogon. Och när engelska ämnet ändå är på tal kan jag ju passa på att berätta hur stolt jag är att jag fick VG+ på en recension/analys av filmen Forrest Gump på engelska! Riktigt roligt! Nu ska jag gotta mig med ett GG avsnitt, senare blir det kanske en promenad med Emma och läsa en massa i deckaren. Den ska vara utläst till helgen har jag bestämt mig för!



En bild som togs på bildlektionen för några veckor sedan. Modellerna är Sebbe och Anna!

Puss och kram, eller som dom på Gossip Girl hade sagt. XOXO. Haha.


TWILIGHT

Äntligen har trailern på den sista twilight filmen, breaking dawn part 2 kommit! Nu längtar jag till den 16 november ännu mer, då den kommer ut!! Ni får självklart en länk eftersom jag fortfarande inte vet hur man gör! http://youtu.be/ehwhj_PzkXU Se den!


Puss



Mobil-inlägg

Nu sticker mamsen och jag till mobban, klart man måste utnyttja godis-rean även om det inte är helg! Men för att inte känna oss för onyttiga så tar vi hojarna!



SOLEN I ÖGONEN




Min eftermiddag har jag spenderat på balkongen med solen i ögonen, en deckarbok och en kladdkaka i handen. Ganska underbart faktiskt. Älskar värdet! Blir så glad utav det. Nu har jag tagit en liten paus i mitt läsande och ska nog kolla på ett Gossip Girl avsnitt, var ju faktiskt rätt så längesedan jag gjorde det.. Men frågan är ifall jag har några avsnitt kvar att se på säsong fem, annars får jag väl börja om från början! Haha.

Kram


LITE MER NYTT ATT HÄNGA IN I GARDEROBEN










Kram Hanna


IN THE CAR

Sitter i bilen påväg mot Ikano. Äntligen får jag nya skor hehe! Välbehövligt. Här får ni "dagens outfit" med. Kör på en stram tofs för ovanligheten skull!



THE HUNGER GAMES

Igår spenderade jag kvällen i Linköping med mina fina vänner. Först blev det bio, på eftermiddagen. Hungerspelen såg vi, och den var bra kan jag lova er! Den höll nästan samma klass som boken faktiskt, och det är väl ganska sällsynt som jag har förstått. Det här var första gången som jag någonsin läst en bok innan filmen kommit ut. Och vissa grejer måste jag säga att man blev lite besviken på, te.x. hur "Haymitch" såg ut. Men annars var den super. Passar alla åldrar, så se den! Eller ännu bättre läs den!


Sen efter bion satte sig jag, Anna, Julia, Erik, Jakob och Ebba på steve´s och åt deras goda kycklingspett! Mums. Efter det fick Jakob med mig till Cloetta Center för att kolla på lite hockey med några andra kompisar. Så vi gick dit och dom andra åkte hem. LHCs 96 lag spelade nämligen SM kvartsfinal eller något så vi satt i publiken och speciellt hejade Oscar och Hampus. Matchen slutade 7-1 till LHC. Efter det gick vi till Stångebro gatukök där några ville äta innan vi åkte hemåt. Sen var det bara att hoppa i sängen omedelbums!

Kram


SHE IS FINALLY BACK IN TOWN




Äntligen är hon hemma efter alla omständigheter! Som jag vi längtat! Pusspuss 


DATAJÄVEL

Åhhh! Jag blir så himla frustrerad och arg när datorn inte funkar!! Har försökt sätta på ett avsnitt av Desperate Housewives nu i en halvtimme och det funkar inte. BLIR GALEN. Sega datorer är bland det värsta som finns säger jag bara!! Okej..Nog om det nu!

Idag var det våran språkdag i skolan, vi har både svenska, engelska och franska på en och samma dag. Usch usch! Hade även ett prov idag, eller en kängrutävling (matte alltså) som jag inte riktigt vet hur den gick.. Men bra hoppas jag! När jag kom hem satte jag mig vid Skype och pratade med min kära syster i ca en timme. Du kan inte förstå hur mycket jag saknar dig. Vill bara ha dig hemma här, nu medsamma!! Sen satte jag i alla fall igång med läxorna, har franska prov imorgon och en matteläxa som ska in också. Om en halvtimme börjar desperate på TVn men först ska jag se om datorn vill sammarbeta med mig så jag kan sätta igång ett avsnitt av gossip girl innan i alla fall.

Bara för att jag sitter vid gamla datorn tänkte jag visa er två väldigt gamla bilder.. Vi alla har ju varit små eller hur!?



Farmor och jag i Lettland, Riga


Frida och jag som försöker vara snygga eller nåt, vissa (Frida) lyckas ju bättre än andra (jag). Haha!

Puss och kram!


STUDIEDAG

Idag är det STUDIEdag för min del, men ingen tid hittills har jag ägnat åt studierna. Jag har nämligen varit på stan hela dagen, haha jag som inte skulle shoppa någon gång innan mamma kunde hänga med... Men jag köpte faktiskt ingenting alls, jag var bara personal shopper åt Emma. Så då var det okej!
Vi mötte även upp Victoria och Ebba för att luncha ihop, det blev kinamat på Ming Palace. Riktigt mumsigt! Inatt så blev det att jag sov hos Emma med, vi kollade på OC och pratade såklart. Nu ska jag unna mig några avsnitt av GG (Gossip Girl) och drömma mig bort till drömmarnas stad innan jag ska börja ta tag i studierna.


Kram Hanna



JAG ÄR ZLATAN IBRAHIMOVIC



Under tiden som jag har städat idag så har jag lyssnat på denna bok. Trots att jag inte är alls intresserad av fotboll så är den riktigt bra. Så den rekommenderar jag till alla. Den handlar självklart om Zlatans liv och hur han gick från att vara en kriminell kille i förorten Rosengård till att bli ett riktigt framgångsrikt och duktigt fotbollsproffs. Och om ni inte vill ge den här boken en chans så är det i alla fall ett bra tips att lyssna på andra ljudböcker medans ni städar!

Kram


NYSTÄDAT OCH OMMÖBLERAT






Titta så fint jag fick det tillslut! Nu är jag värd en dusch och efter det ska jag träffa Emma.

Kram



WHAT TO DO

Godmorgon!

Vad ska man göra en fin dag som denna?
Shoppa kanske..? Det är jag ju såklart sugen på, men måste tyvärr hålla hårt i plånboken just nu så det är uteslutet. Jag får vänta med att göra det tills mamma kan hänga med.
Träna kanske..? Hmm.. Det känns rätt onödigt att ens fundera över, det lär inte bli av ändå! Har varken suget eller orket för det. Så det utesluts också.
Storstäda kanske..? Det är ju väldigt välbehövligt. Och om jag får sätta på riktigt hög musik och plocka lite i min garderob så är det ju inte så himla tråkigt heller... Ja, det får nog bli en riktig storstädning av rummet.



Bild från weheartit

 Kram



I WANT IT ALL

 

Efter en riktigt trevlig kväll hos fräsis satte jag mig framför datorn och klistrade ihop ett litet collage! Är så himla shoppingsugen nästan hela tiden nu! Finns ju så himla mycket som man vill ha också, att man aldrig får nog! Det är ju konstigt det.. Men nu väntar sängen, hejsvejs!

 



JULLAN PULLAN



I väntan på att Ebba ska komma hit igen så håller jag på att redigera lite gamla bilder! Det är så kul att se hur bilden förändras med bara några enkla klick! Här ovanför är en bild på min kära vän Julia, fin va? Jag personligen blir så himla glad av att se den.

Uppdatering: Nu ska jag gå och klä om sen kommer Ebba och då ska vi käka pizza. Senare bär det av mot Fräsén. Blir nog super.



INSTAGRAM



Jag har skaffat instagram nu! Håller fortfarande på att försöka lära mig hur det funkar men det ska jag väl göra snart hoppas jag. För det verkar vara riktigt roligt! Det är ju även ett bra sätt för mig som är så "kändis-kåt" att följa olika kändisar! 

Om ni vill följa mig så heter jag hannamariajohansson, gör gärna det! Och om ni också har instagram får ni gärna skriva vad ni heter så att jag kan följa er!


ORANGE






Hängde in två nya plagg i garderoben igår efter en riktigt bra shoppingdag tillsammans med Ebba. Fina va?
Vi har hittat våran nya favoritaffär, Monki! Finns ju faktiskt jättefina kläder där, bland annat den fina oranga blusen längst upp! Jag har hittat min nya favoritfärg också som ni kanske märker... Orange!

Kram



BÖNNERNA I HUVUDSTADEN

Hallå hallå! Hur står det till?
Med mig är det bara bra, fast jag har lite ont i halsen och är trött för igår var jag nämligen i Stockholm med alla nior. Gick upp klockan 04.50 och sen for vi iväg med bussen. Vi hann med så himla mycket, jag har nog aldrig hunnit med att göra så mycket på en dag förut! Först åkte vi buss i två och en halv timme, sen var vi på tekniska muséet och bl.a kollade på 4D bio, häftigt! Sen åkte vi vidare till riksdagen och fick guidad tur plus att vi fick lyssna lite på en debatt i plenisalen. Efter det var det "fri tid på stan" i 6 hela timmar så det blev shopping och mat för våran del. Tillsist hann vi också med att se på en teater/musikal, Spamalot, innan bussen rullade hem igen 22.40. Jag kom hem hit runt ett någon gång och då var det bara att hoppa i säng omedelbums!  



 Spamalot kanske inte var sådär jättebra egentligen, men det var ändå riktigt underhållande! Johan Glans är numera min favorit komiker/skådespelare, oherregud vad rolig han är! Varje steg han tar och varje min han gör får en ju verkligen att börja skratta!!

(lite mer bilder från dagen kommer senare, när Ebba har lagt upp dom så jag kan sno dom)



SVAR PÅ KOMMENTAR

Tänkte svara på en kommentar från inlägget "out with the old and in with new. goodbye clouds of grey, hello skies of blue" nu. Det är jättekul att få kommentarer så om ni undrar något, var inte rädda för att fråga!



Postat av: Anonym
Fin jacka! Vart har du köpt den? :) 

 

 Svar: Tack så mycket! :) Den hittade jag på H&M och den kostade runt fyrahundra kronor tror jag.


CHILLAR VECKA

Den här veckan är faktiskt ovanligt slapp! Vi har knappt några läxor eller prov eftersom två dagar, torsdag och fredag går bort. På torsdag ska vi till stockholm med alla nior, det ska bli riktigt roligt!! Och på fredag blir vi komplediga på grund av Stockholmsresan. Gött! Sen försvinner även stora delar av onsdagen i skolan eftersom vi ska skriva nationella prov i NO, biologi. Det är lite smått nervöst sådär, funderar på att ta hem böckerna och läsa igenom några sammanfattningar men det är ju ganska svårt eftersom man inte vet riktigt vad som kommer eller inte! Så det får jag se om jag gör eller inte. Men eftersom så mycket går bort har vi bara en läxa kvar, matte. Och den är redan gjord! Woho! Men ioförsig så har vi en engelska inlämning också.. Fuck! Men den ska jag nog börja skriva nu, så att den blir klar någon gång. Wish me luck. I'll need it, trust me!


Kram

Ps. Bilderna i förra inlägget och det här inlägget kommer från weheartit.com


DEAR SUMMER, COME TO ME. NOW!!!







Säger väl som de flesta andra, kan det inte bara bli sommar snart?!?! Vill kunna springa barfota i det gröna gräset, bada, äta färska jordgubbar, ha på mig shorts och massor mer, NU!!!

Kram



LOREEN - EUPHORIA

JA!! HON VANN!
Gud så bra, hon äger!!! Hon var verkligen värd att vinna också!

Känner på mig att hon kommer komma på en bra placering i eurovision sen. HON ÄR VERKLIGEN GRYM.



INGEN KICKAR FOTBOLL SOM HAN

HALLÅ I STUGAN! Hur mår ni idag? Jag mår bra och det är vår ute! Jag och pappa har tagit oss en riktig långpromenad och en lunch hos farmor! Sen tog vi även en sväng på City G haha. Köpte lite godis tills ikväll för då kommer Anna och Ebba hit och sover.. Hoppas på att vi hittar på något riktigt roligt, men på grund av att vi bor i den här jävla hålan vid namn Mantorp och går på en skola vid namn Vifolkaskolan (ursäkta, men är bara ganska så arg just nu) så får vi se hur det blir med den saken! Innan det väntar i alla fall en fotbollsmatch som jag och Frida ska kolla på. Hennes pojkvän spelar nämligen, så det blir nog bra! Puss o kram.

Väldigt gammal bild på mig & Elin!


I´M GOING FOR A RUN

NU kommer ni knappt att tro era ögon, men ni läser faktiskt rätt.. Elin och jag har idag tagit tag i våra liv och gett oss ut på en joggingtur!! Hur duktiga är vi inte?? Okej nu talade jag inte helt sanning för vi sprang inte hela vägen utan mer än halva gick vi.. Men det behöver vi ej låtsas om!! Jag tycker vi är duktiga ändå! Det är ju skönt nu efteråt i alla fall!
image description

 Kram



HAPPY FACE

YEEEEEEEES!!!!!!! JAG KLARADE AV DEN HÄR SKOLVECKAN!! WOHO =)



Som ni kanske ser är jag väldigt glad och stolt över mig själv. Både provet och läxförhöret idag gick helt okej! Ikväll väntar en chillkväll med godis och tv. För jag är verkligen helt slut.. Är trött jämt och ständigt! Och just nu har jag bäddat ner mig i sängen för att titta klart på sista avsnittet av gossip girl säsong 4. Kan knappt berga mig, så bra är det!!
Hörs senare, kram!


Knäppisen får stå för bilden!


HÄR HAR MAN FULLT UPP

Har pluggat som en galning de senaste dagarna, men nu har jag lagt bort historiaböckerna för gott! SKÖNT. Om jag inte får omprov då.. Men nej! Det ska jag inte ha, det här provet ska gå bra!!  Nu unnade jag mig en timme framför datorn fram tills klockan 21 för då drar äntligen den sista säsongen av desperate housewives igång!! Åh vad jag längtat! Och efter det blir det självklart big brother, SUPER!!


Kram



ÄNTLIGEN




Inte för att jag är värd detta för fem öre, men det skiter jag i! Vi hörs!


PLUGGHÄST

Hela denna "underbara" söndag har gått åt till att plugga. Vi har så sjukt mycket denna vecka, 2 STORA prov och 5 läxor. GREAT! Eller inte.. Men jag har börjat lite idag som sagt, har gjort 3 läxor i alla fall så det känns skönt. Men mer måste jag få gjort så nu snart ska jag börja med SOn! Sen efter det är jag verkligen värd många avsnitt av Gossip Girl och en stor påse med godis!! Längtar redan dit!


Kram


Varje dag är den andra lik

Om alla dagar inte skulle se likadana ut som varandra så skulle jag jättegärna berätta för er om vad jag gör osv.. Men det skulle dock inte bli så underhållande för er i dagens läge. Men idag kan berätta att jag fick VG+ på min idrottslektion + häftet, blev nöjd men skulle ha suttit fint med ett MVG egentligen. Fick även reda på att jag fick VG på en engelska "uppsats" vi skrev..Sjukt nöjd! Fattar ni att jag fick VG på en engelska grej.. Galet men riktigt roligt! Nu ska jag, för att bryta mönstret och göra något som jag gör alldeles för sällan nämligen träna! Önska mig all lycka! Haha nej då, det ska nog gå bra hoppas jag!

Hoppas verkligen att dessa tre veckor utan dig går snabbt, kommer sakna dig sis!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se