Amanda & Elin

Hallå där! Har precis blivit lämnad ensam igen, Amanda och Elin kom hit ett tag efter vi hade slutat skolan. Skit chill dag idag i skolan, slutade 2 timmar innan vad vi egentligen skulle ha gjort och dessutom snackade vi typ bara på varje lektion. Vi tre satt bara och snackade och sådära i alla fall, riktigt mys! Nu ska jag bara ta mig en lång och varm dusch och hoppa i min Ziperall innan True talent börjar. Tittade ju på det igår, riktigt bra enligt mig! Sen väntar jag bara på att mammi ska komma hem så att hon kan hjälpa mig att fixa inför imorgon, vi ska nämligen till Skogssjön med alla 9:or och göra livräddnings test. Är så dålig på att packa och veta vad man ska ha på sig och sådär så det får hon hjälpa mig med! Hon är ju bäst på sådant! Det var allt jag ville säga, vi hörs! PUSS 

Underbar bild från förra sommaren.


True talent

Just nu sitter jag i min ziperall igen, älskar den verkligen! Använder den nästan jämt, så nu har jag anmält mig till en tävling där jag kan vinna en till, fast en leopard-möstrad! Hot va? Får hålla tummarna för det bästa men får väl se hur det går, det är ju liksom 400 andra som också tävlar! Nog om det nu, väntar just nu på att true talent ska börja! Ska bli riktigt roligt att se vad det är för något, men det verkar ju bra så det är så jag ska spendera kvällen! True talent, Big brother och choklad! Göddig kväll helt enkelt. Vi får se när vi hörs, KYSSAR!

En riktigt hottie där i mitten!


Ziperall

Har precis krypit in i min mysiga ziperall och satt mig framför Big Brother. Det är det sista jag gör för ikväll, sen ska jag sova så nu säger jag godnatt! Sov gott sötisar!


Vi lever alla med känslan att falla

Sorry borry för den dåliga uppdateringen, men jag har faktiskt inte suttit vid datorn sen jag skrev sist. Duktigt av mig va? Just nu sitter jag och äter choklad efetersom jag vann en stor marabou i lördags när jag var på Liseberg  med konfa-gruppen. Ebba, Anna, Julia och jag hade det skit roligt där! Har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! Älskar er tjejer! Och desstom åkte jag bådde höjdskräcken och amosfear! Är så himla stolt över mig själv!
I söndags gjorde jag inget speciellt, åkte till Elin på eftermiddagen/kvällen. Vi chillade galet med det bästa från idol 2004-2007, pretty little liars och timeout. Chillig avslutning på sommarlovet.
Idag har jag som sagt börjat skolan, känns både bra och dåligt. Men nu ska jag fortsätta att chilla vidare med min choklad och Gossip Girl. Så hörs vi när vi hörs puss!


Julia och jag i höjdskräcken! Och killen som jobbade där ville också va med på kort!

Anna och jag med våra vinster i händerna! 
 
Äter lunch i skuggan!   Ett kort på oss alla fyra i Balder!


Ojojoj vad dagarna går!

Oj gud vad det går fort, snart börjar vi ju skolan igen och ännu ett sommarlov har passerat. Men jag har i alla fall tagit vara på dom sista dagarna nu! Har varit på stan, varit med kompisar, kollat massa på gossip girl m.m! Och så skulle jag ju även tälta igår med en massa folk i öjebro, men det slutade med att jag jakob och erik slagga i eriks husvagn i mantorp! Det var riktigt trevligt det med! Kom hem hit typ vid halv åtta imorse, Jakob skulle hem så tidigt typ för att han skulle hinna med lite grejer innan rix fm ikväll och då vaknade ju jag också. Försökte först somna om men lyckades inte så gick hem efter en stund också! Ikväll väntar som sagt Rix fm festivalen! Ska bli så jäkla roligt! Om en timme rullar jag iväg på cykeln mot Elin så nu ska jag skynda mig lite, kom ju precis ut ur duschen! Kan ju passa på att säga att imorgon blir det nog ingen uppdatering, ska till Götet med några härliga brudar från konfirmationen! Ska gå på liseberg heeeeela dagen, så jäkla nice! Puss och kram!


Store Bror

Har haft en underbar tid med Elin och Joline!! Vi har ätit massvis med godis, sett på "film" och bara snackat en massa! Skitmysigt med andra ord. Sen sov ju Elin och Jag hos Joline och när vi alla hade vaknat o så så åt vi frukost. Sen gick jag från Joline till Frida, min syster. Där var även Clara, min andra syster och min mamma. Vi grejade lite där o så sen åkte vi vidare hem. Åt lite lunch innan jag och Clara åkte till stallet för lite ridning och mockning osv. När jag kom hem sen satt jag lite vid datorn och fixade lite innan jag cyklade iväg mot gymmet med Joline. Riktigt hårt pass idag eftersom jag är ganska så otränad efter den här sommaren, men det gick bra trots det tycker jag! Sen hem och duscha, gick sedan ut med Elin för att ta en massa fina kort och några tror jag faktiskt vi fick. Men jag ska väl inte lova det kanske. Nu sitter jag här i mitt rum och kollar på Big Brother. Efter det ska jag väl sova för imorgon blir det att åka in till stan med Elin N och sen när jag kommer hem ska jag nog träffa Elin F.
GODNATT


Tar en paus i städandet

Nu tar jag en välförtjänt blogg och mat paus. Laddar även in lite bilder på facebook innan jag städar klart det sista!

Jag bara längtar till att få gå in i duschen, men först måste rummet bli klart! KRAMIS


Mina planer för dagen!

Godmorgon godmorgon! Just nu sitter jag här framför TVN och kollar på sjunde himlen. Tänkte berätta lite om vad jag ska hitta på idag. Ikväll blir det att ta tåget in mot Mjölby för lite mys eller väldigt mycket mys med Joline och Elin. Och innan det ska jag städa mitt rum och umgås med min syster. Sen får jag se om jag sover hos Joline eller om jag gör min syster sällskap i min säng. Vi hörs senare!


Den som inte hoppas på att vinna, den har redan förlorat..

Igår när vi kom hem från keep it loud så hängde Elin med hem hit. Vi satt vid datorn en stund och snackade lite o så. Sedan sov hon här, TREVLANS! Vid 11.27 så vaknade vi av att min faster ringde mig, hon undrade om jag kunde gå ut med hennes hund idag. Så det gjorde jag vid halv fem. Då smsa Jakob och sa att han skulle komma hit till mig. Så han kom hit vid ungefär halv sex. Vi pratade, gick ner till klämman för att kolla på lite fotboll men matchen hade precis slutat när vi kom så vi satte oss ute och pratade en stund sen gick vi en liten promenix. Sen typ vid åtta åkte vi två till Ebba och va med Ebba, Anna, Elin, André, Erik, Nyrre, Oscar, Luffsen, Albin och David. Skit mysig dag och kväll! Sen fick jag skjuts hem av David nyss, tack så mycket!
Nu ska jag kolla lite om det finns något vettigt på tvn annars ska jag väl sova snart. GODNATT!
Bilder från kvällen kanske kommer senare, om någon av tjejerna lägger ut dom!



Är med jakob!

Vi försöker hitta några att va med men dock går det inte så bra..


Så vi sysselsätter oss med annat!


Om det ändå vore mitt fel..

Har haft två underbara dagar hos Elin! På kvällen när jag skulle sova där så kom det massa trevligt folk dit, men det var bara jag och Emma som sov där. Vi hade det skit nice hela natten, låg uppe och pratade hur länge som helst! Sen vaknade vi av att min mobil ringde vid halv ett, det var Elin som undrade om vi skulle med och bada men vi orkade inte det just då så vi tog en riktig chill-dag istället. Snackade typ engelska hela dagen med några, åt brunch och chokladbollssmet och hade det underbart! på kvällen var vi med Victor, Nissen, Philip och Tommy. Tack för två skit bra dagar tjejer!
Idag har jag suttit här vid datorn och äntligen tagit mig tid att installera skype. Jag fattar inte så mycket än men det löser sig nog med tiden! Nu ska jag hoppa in i duschen, sen kanske det blir att åka in till stan lite innan kvällen är här och jag åker in till Linköping, till "keep it loud". Vi hörs senare om hur det blir, PUSSAR!


De två senate dagarna

Har ju inte bloggat så aktivt de två senaste dagarna så tänkte berätta lite om vad jag har hittat på och varför jag inte har haft tid att blogga.
Om i tisdags - På dagen så gjorde jag faktiskt inget speciellt, jag bara fixade lite och hade det riktigt chill! Men framåt eftermiddagen så stack mamma, pappa och jag in till Linköping för att fixa pass bl a till resan i September. Blev även ett fika besök hos Clara och Basse. När vi kom hem hit till Mantorp så kom Elin hit till mig. Snackade med henne och hade det riktigt mysigt! Efter ett tag fick vi för oss att gå ut och ta lite fina kort, men eftersom regnet kom blev det inte så.. Istället kom Erik och Oscar och höll oss sällskap. Träffade även Gabbe och han berättade om en väldigt rolig grej, nämligen "mosha". Hade ingen aning om vad det var innan, och jag vet inte riktigt heller hur jag ska förklara så här har ni två länkar!
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DVzUW9HldbDg%26t%3D2m11s&h=nAQCNDc4l
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DXQW8eb1P3dk&h=nAQCNDc4l Riktigt trevlig kväll med många skratt i alla fall!
Om igår - Igår var också en riktigt trevlig dag! Den började som sagt med en liten morgon prommis med mamma! Sen kom Linn och Jakob precis när jag kom in nästan! Elin kom även lite senare. Vi dansade, sjöng och pratade. Hade det as mysigt! Oscar kom också efter en stund och då åkte Jakob typ. Då lagade vi mat till mig Elin och Linn, sedan åkte Oscar också hem och vi tre hade skit roligt! Vi åkte hem till Linn, skrev låtar, spelade in videobloggar m.m. Sen kom även Nyrre, Ludvig och Erik. Kvällen slutade hemma hos Oscar med filmen Big Mommas.
Idag ska jag och Elin hitta på något, tror jag ska sova där ikväll så kanske inte blir så mycket till uppdatering, men det kommer när det kommer! Ha det så bra!


Morgon prommis

Godmorgon godmorgon! Lägger bara in ett snabbt inlägg om att jag och min mamma ger oss ut på en liten morgonpromenad nu innan hon åker till jobbet! Vi hörs senare!

Tar på mig en keps idag på grund av bad-hairday och duggregnet ute!


Precis hemkommen från Linköping! Snart kommer elin!



The end of the Rainbow

Hej och godmorgon! Det var ett jag sen jag vaknade nu men det finns säkert andra som precis har vaknat. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Har faktiskt ingenting som måste göras, men ska väl försöka att hitta på något. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, har inte så mycket till fantasi just nu.. Men det löser sig med tiden, jag kommer säkert på något under dagen!


Sleep well!

Har precis kommit in nu och ligger ännu en gång med datorn i knät och kollar runt lite. När jag mötte Emma vid ungefär halv nio så träffade vi även Elin, Nadine, Linn, Cornelia och Rebecka så vi hängde med dom hela kvällen! Rätt trevlig kväll ändå måste jag säga. Såg även till lite boys men dock så blev det inte att vi va med dom. Nu vill jag bara sova, så jag säger godnatt o sov gott! Hörs imorgon! KRAM


Saknad tjeja

Nu är jag äntligen klar, känns fantastiskt! Dock så är jag ju inte klar med allt riktigt än, ska lägga in väskor skor m m någon annan dag. Men jag är klar med mitt arbete för idag! Nu ligger jag i sängen med datorn i knät och kollar runt lite. Är jättehungrig och hoppas på mat snart, mina planer för lite senare är att jag ska träffa Emma. Har saknat henne ganska så mycket och gör det fortfarande måste jag säga! Så får se vad vi hittar på, kanske blir en mys kväll bara vi två eller kanske vi sticker ut och träffar några härliga prickar! Det är sådant som märks!



Slänger in en bild på mig och Emma också då!


Det jag shoppade igår!


Skor, Kalle P 149 :-


Två bas linnen, bikbok 139 :-


Mysig tröja, bikbok 399 :-


En jacka, (det tar emot att säga vart den kommer ifrån) men joy tror jag affären heter, 175 :-


Ett vitt "fladdrigt" linne, bikbok 49 :-

Jag köpte även ett par ljusa jeans-short, men dock så hände det något och det går inte att lägga upp en bild på dom.. Men ni kanske får se dom senare! Nu ska jag fortsätta med garderoberna och så borde jag nog även dammsuga lite!



Nu sticker jag iväg!

Nu slänger jag mig på cykeln och kilar iväg för att uträtta några ärenden! Farmor blir första stoppet för lite lunch och prat! Är inte riktigt klar med garderoberna än, men gud så mycket skit jag har! Högarna som ska slängas är just nu större än det som ska sparas.. Men nu måste jag kila, om jag känner farmor rätt tycker hon inte om när folk är sena!!
Såhär ser jag ut idag:


Har på mig mina nya jeans-shorts, ett vitt linne och min nya jacka över, eftersom vädret inte är på topp!


Garderobs-städning

Godmorgon godmorgon!
Jag orkade inte lägga in något mer inlägg igår, för nästan direkt efter jag hade lagt in "test-inlägget" så pallra mamma och jag oss in till Ikano för lite shopping! Jag fick med mig lite hem, men det visar jag i ett annat inlägg. Nu väntar en stor garderobs-städning, det finns väldigt mycket där inne som inte används och som jag inte vill ha mer. Jag tror dock att det inte kommer bli alls mycket kvar, men jag får fylla på den under tidens gång!
Idag väntar även ett besök hos min fina farmor, ska dit och äta lunch. Och innan eller efter det måste jag upp till macken för att lämna tillbaka filmen som Jag, Victor, Elin och Erik hyrde igårkväll!
Hade bra, vi hörs senare idag!



Ahopp då var det dags igen..

Välkomna till min nya blogg, jag hoppas ni ska gilla det ni läser! Det här är bara ett litet test-inlägg. Vill även prova att slänga in en bild i det här inlägget för att se hur det blir!



Det fick bli en miniatyr-bild på mig och min fina vän elin och en slarvigt tagen bild på någon blomma.



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se