WONDER NAIL

Målar naglarna i denna trevliga färg idag...FINT!



DESIGN-FIX

Har fixat och trixat lite nu här på bloggen, vad tycks??? Blev ganska nöjd.. Men inte helt! Diggar texten i headern, men blev dock inte så nöjd med själva profilen. Det som ni ser på höger sidan. Men det ska jag föröka fixa lite mer med imorgon, nu är jag trött och vill bara sova. Imorgon ska jag som sagt fixa lite till med bloggen, och sen ska jag även PLUGGA. Har redan massor läxor och grejer så det är lika bra att ta tag i skiten på direkten. Får väl se om jag hittar på något mer imorgon eller om det är det ända jag hinner med.. VI HÖRS. godnatt.


Chinese food

En påse full med kinamat och varsin godispåse! Det märks att pappa och jag är ensamma hemma ikväll! NU väntar gladiatorerna. PUSS



Yrvaken

Ligger här i sängen.. Helt nyvaken och trött! Läser på Facebook och på olika bloggar att alla är så himla hurtiga idag och det verkar inte vara någon annan än jag som har tagit en rejäl sovmorgon. Får lite panik då, jag vill också vara så duktig! Ha ha men ibland är man värd en sovmorgon. Igår kom Ebba hit till mig. Vi har bestämt att vi måste hitta på mer saker på helgerna.. Så att tiden går fort och så att sommaren snart är här samtidigt som vi får det roligare! Men igår.. Var det någon som ville hitta på något med oss tror ni... Ha ha nej vi satt här lite forever alone, medan alla andra var med sina pojkvänner eller inte kunde på andra sätt! Ha ha men det var skitkul ändå! Vi kollade alla skolkataloger och insåg hur mycket vi har förändrats, vi åt ben o jerrys och ostbågar. Sen hyrde vi även en film, BRIDES MAIDS, riktigt rolig!! Den rekommenderas verkligen!

NU idag känner jag mig väldigt sugen på att fixa till allt här på bloggen! Ska nog börja bry mig lite mer om designen och även innehållet. Ska börja skriva om lite roligare saker, lägga in mer bilder och sluta med alla dessa tråkiga mobil-inlägg om vad jag gör om dagarna! Självklart ska dom inte bort helt.. Men nu när jag har en egen dator har jag inget att skylla på längre! Jag ska skapa en roligare blogg att läsa åt er helt enkelt!
KÄRLEK



SKOLA, SKOLA, SKOLA

NU märker man verkligen hur vardagen är tillbaka. SKOLA, LÄXOR, TV, SOVA. Det är exakt så mina dagar ser ut nu för tiden. Förutom igår faktiskt. Var nämligen på öppet hus då på Anders Ljungstedska gymnasiet.. Kollade på hotell och turism linjen där. Men enligt mig var den inget att ha! Jag går mycket hellre i Vadstena då på den linjen. Den verkar så mycket bättre! Så jag tror det är där ni kommer att se mig i höst och tre år framåt. MEN man kan ju aldrig vara helt hundra på sitt val så jag ska till en annan skola nästa vecka, folkunga, för att kolla samhäll/beteende.

Något som jag verkligen inte har lyckats få tillbaka till vardagen helt än är tiden på dygnet. Somnar fortfarande väldigt sent om kvällarna.. Så det är riktigt tufft att gå upp tidigt på morgonarna kan jag ju säga. Det är inte kul men jag tror att det kommer ändras snart igen! Innan jag går och lägger mig idag SKA jag i alla fall läsa MINST sex sidor av Hungerspelen. Det är en bok som vi läser i skolan alltså!

OKEJ, gud vilket tråkigt inlägg detta blev. Men det här är ju vad jag gör om dagarna.. So you will just have to live with it! See ya, KÄRLEK!



ZzzZZZZz

Sätter klockan på sju för imorgon sätter h e l v e t e t igång igen. Usch o fy o blä. Och jag som lovat mig själv att verkligen gå in för det här läsåret och inte klaga så mycket... Hur ska detta gå?? GODNATT



MorMor

Sitter i bilen påväg till mormor. Ska fika och umgås lite med henne!



Bye bye

Tvingas säga hejdå till mina fina naglar.. En har gått av så nu ryker alla!



The Last Few Days

Har fikat och gått på stan med Julia, sovit hos Ebba med henne och Emma. Även Ida var där på kvällen. Vi hade det skitkul, vi dansade och pratade hela natta lång! Sen har jag även varit på bio och sovit hos Jullan. Och igår var jag och Clara på sminkning på Make Up Store. Lovets sista lördagkväll slutade hos Fräsén med trevligt folk. Riktigt roliga dagar! Mer sånt här roligt livsnjutande vill jag ha!!



MY VERSIONS

Även denna dag på lovet spenderades i sängen. Jag gör verkligen ingenting om dagarna! Ligger i sängen och kollar på gossip girl tills jag blir hungrig, då går jag upp äter något och sen blir det mest att jag sätter mig vid datorn. Och så höll även denna dag på att bli.. Men tillslut tog jag mig i kragen, satte på mig träningskläderna och satte mig på motionscykeln. Så har kört lite på den, och nu väntar lite sit-ups, armhävningar, plankan med mera. Ganska duktigt av mig va?? Det är ju bättre än inget i alla fall! Sen ska jag ta en ordentlig dusch, ringa min farmor och måla om mina tumnaglar. Jobbig dag va? Har väldigt mycket att göra.. eller..?

Igår kom ju även Robins nya album ut!! Lyssnar jämt o ständigt! H e l t  u n d e r b a r t .


MASSA TJÄÄÄRLEK TILL HAN


Nails

Kolla vilka fina naglar jag har, tack Clara!!



Läslus

Jag hade ett ärende på stan idag, men inte ens det fixade jag. Skulle ha bytt en tröja jag fick i julklapp till en storlek större, men den fanns ej.. Så blev utan någon tröja. Men köpte med mig en annan sak hem istället... Nämligen andra boken om "Elsa". Nu har jag något att göra hela kvällen!!

Sorry att inläggen blir så tråkiga, det är något fel så det går inte att ladda upp bilder!



Sitter på tåget

Sitter på tåget just nu, ska möta upp Julia på stan för lite shopping och vem vet.. Vi kommer säkert ta en fika också eller något att äta i alla fall ha ha.

Träffade Nissen, Jensen och Martin på station förut också så jag slapp stå själv och vänta, skönt! Nu har tåget snart anlänt till Lkpg så ska gå och möta Julia. Herrå!



Första inlägget 2012

Då var det ett nytt år med nya möjligheter, med nya problem, med nya underbara stunder.. Åh jag älskar när allt är nytt!! Det känns så fräscht på något sett! Även om fräsch kanske var det sista jag kände mig på årets första dag.. Var ganska trött och sliten! Så den dagen blev det inte mycket gjort.. Emma och jag bestämde oss tillslut att ta en promenad och sen blev det att vi slank in hos Linn ett tag eller ganska länge. Hon hade rensat garderoben så både Emma och jag kom hem med varsin påse kläder också! Det är aldrig fel!

Om nyårsafton så blev det inte riktigt som vi tänkt oss.. Men det blev jättebra ändå! Vid tre på eftermiddagen åkte jag till Elin för att fixa mig tillsammans med henne, snacka och även äta. Sen runt sju gick vi mot station för att möta upp Julia och Joline. Tillsammans med dom gick vi sen mot Nissen och hade riktigt trevligt! Men efter ett tag så bestämde vi oss för att dra till Andreas istället. Där blev det massa dans och sång ha ha, mycket trevligt även där i alla fall! Men där blev vi inte heller kvar så jättelänge, vi gick upp mot skolan vid kvart över elva. Stannade där till halv ett kanske och kollade på alla raketerna! Sen drog vi hem till Linn efter sen och då vet jag inte riktigt var all vår energi försvann.. Alla vart skittrötta och vi bara låg i soffan och snacka! Men det var mysigt det med! Kom hem vid tre någon gång! TACK för kvällen alla som medverkade!
Lägger upp två bilder från kvällen nedan.



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se