Just an ordinary Wednesday..

Var en helt vanlig skoldag idag.. förutom att vi hade islam-prov, konditionstest och så hade vi ovanligt roligt i matsalen. Går inte riktigt att förklara allt vad som hände där för det skulle låta så himla töntigt. Men å andra sidan är vi ju rätt töntiga. Men väljer ändå att inte skriva ut det.. hehehe okej, egentligen av ren lathet. Men nu går vi vidare, både so provet och konditonstestet gick väl helt ok. Tror jag. Hoppas jag.
Nu måste jag ta tag i matematiken..Har prov på fredag och kan inte ett endaste skit! Alltså ingenting! Och då menar jag verkligen ingenting! HAR PANIK!! Hoppas pappa eller någon har tid att hjälpa mig säger jag bara...Annars är jag körd.
Ikväll kör vi på IDOL igen. Hoppas att de här killarna är bättre än dom i måndag i alla fall! Men i värsta fall.. eller ska man säga bästa fall kanske.. får man väl kolla på de två hottiesarna som är med ikväll. Tony & André. PUSS

Jag första soldagen i Frankrike.. Bara jag som tycker att jag ser ut som en kändis, som att någon har tagit en papparazzibild på mig??


23 år!

Oj oj oj vad mycket jag har att göra den här veckan!! Har bland annat ett SO prov imorgon om Islam. Hade egentligen även en Franska läxa men den lyckades bli av med! Sen har vi Matteprov på fredag och jag har ett NO prov att ta igen också! Men nog om det!
Ikväll har jag varit hos min syster, eftersom hon fyller år idag. GRATTIS FRIDA 23 ÅR!
Imorgon ska jag väl börja på matten lite grann eftersom jag inte fattar ett skit! Borde ju även jobba lite med bilden och svenskan också men det får man ju se om man verkligen hinner med! Sen på torsdagen följer Jakob med mig hem och så ska vi plugga matte tillsammans någon timme. Och på lördag blir det släktträff o lite sådär. Det är ungefär så min vecka kommer se ut.. Nu väntas resultatet på IDOL!


HEMMA

Nu är jag hemma från Franska Rivieran!! Har haft en helt underbar vecka, vi har besökt städer som Sainte Maxime (där vi bodde), Nice, Saint Tropez, Port Grimaud, Aix en Provence och Monaco.. Så man kan ju även säga att vi har varit i ett land till, eftersom Monaco är ett eget land. Tänkte berätta lite mer noga om vad vi gjorde och lägga in bilder imorgon! Nu vill jag krypa ner under täcket i min egen säng! Den har jag saknat!

Gick även upp en kortis till Macken för att hälsa på lite trevligt folk som man har saknat och nu har jag även kollat på sista reprisen av finalen av BB 2011, nu längtar jag till nästa säsong!!!


AU REVOIR SUÈDE

HEJDÅ SVERGIE!!!!!!!!!!!!!!!
Nu drar jag och min underbara familj till Frankrike. Ska ha det helt jälva underbart och ta massa fina bilder självklart!! Kan inte fatta att om några timmar sitter jag på ett plan mot Marseille airport!! Är så jävla nervös men det går nog bra får vi hoppas! Hade förresten en jättetrevlig dag/kväll igår i Linköping och Mantorp! Men smärtan i fötterna när jag skulle försöka sova var obeskrivlig.. men idag känns det bättre och jag är redo för FRAAAAAANCE!
JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG


Girl you´re amazing!

Satt precis och tänkte lite på min underbara vän Elin Nordenryd! Helt fantastisk tjeja som är världens snällaste och helt enkelt den bästa bruttan på hela världen!! Och Elin, jag vet att du kanske inte förstår rubriken så därför får du en liten översättning.. Det betyder: tjejen du är fantastisk!
Stämmer in väldigt bra på dig faktiskt!





Älskar dig!


Dan före dan före dopparedan!

IMORGON KAN JAG SÄGA ATT IMORGON ÅKER JAG TILL FRANKRIKE!!!!!!
Känns helt fantasktiskt måste jag säga! Även om man missar lite skolarbete, ett no prov bland annat, så är det verkligen värt det! Måste säga att det är perfekt tid också, för nu börjar man precis tröttna på skolan och allt drama och då sticker jag utomlands i en vecka! LYCKLIG TJEJ HÄR! Visst kommer jag sakna vissa människor, men ärligt talat så kommer jag vara rätt skönt att va borta från vissa andra.. hehe!
Annars händer det väl inte så mycket om dagarna.. går i skolan, kommer hem, pluggar, kollar på tv och sover. Det är ungefär så mina dagar ser ut nu för tiden! I skolan gör vi just nu en massa "test-nationella prov" i svenskan och engelskan. Idag har vi haft två sådana prov, engelskan vet jag resultatet på och jag vet att det gick bra, jag är nöjd. Men svenskan vet jag inte, jag skrev en novell.. Men jag hoppas på det bästa!
Imorgon är det en chilldag i skolan. Har bara tre lektioner, matte, slöjd och no. Göttans! Sen efter att vi har slutat drar Anna Ebba och jag in till stan och shoppar lite. Ska även äta lite gött o sådära. Får se om kanske någon utav Elinarna kommer in med, hoppas självklart på att båda gört! Senare på kvällen sen har jag inte en blekaste aning om vad som händer men något ska man väl hitta på! Men ska ju upp ganska tidigt morgonen därefter, ungefår vid nio halv tio, för att hinna med flyget!

NU måste jag sätta igång med att packa, eftersom jag inte har så mycket mer tid över som ni kanske har märkt. Så vi hörs senare puss på er!
(Har tyvärr inga bilder att ladda upp så det här får bli ett tråkigt text inlägg, men lovar att det kommer bli bättre efter resan!)


IDOL

Skoldagen har varit riktigt rolig idag, Amanda Anna Ebba och jag hade riktigt roligt i matsalen och sen stängde vi in Elin i ett skåp och lekte med Gabbes longboard och aa allt vad vi hade för oss! Hade i alla fall väldigt kul! När vi slutade så åkte jag direkt till hunden som jag har varit hundvakt åt halva den här veckan och gick ut med henne en sväng. Sen hem och plugga lite och fixa lite sådära. Sen kom mamma hem med köpepizza till oss alla så nu har vi ätit och snackat en massa om resan som är om endast EN VECKA IMORGON!!! Börjar ju få lite resefeber nu..

Imorgon ska jag besöka mina två systrar, en ska jag till eftersom hon fyller år så därför passar jag på att säga grattis redan nu, GRATTIS CLARA 21 ÅR!
Sen ska jag även till Ebba imorgon på lite tjejmys! Men just nu sitter jag bänkad framför tvsoffan och bläppar mellan idol och kristallen. Skönt med en lugnkväll ikväll! PUSS


Två bilder på Clara och mig från i vintras!


Greys Anatomy

Sitter just nu och kollar på Greys anatomy, det är så bra!! Men snart måste jag väl ändå stänga av..måste ta tag i NO:n som är tills imorgon och kanske även läsa några sidor om andra världskriget. Ikväll ska jag i alla fall kolla på sol, fest och oroliga föräldrar. Det är något nytt som ska börja och det tydligen några här ifrån trakterna som ska vara med. Hoppas på att mamma kommer hem med någon god köpmat eftersom vi är själva hemma är det ju inte helt omöjligt. Vi hörs senare någongång! PUSS


Om den nya juryn

Måste bara säga att den nya idol juryn är sämst! Hatar redan Alexander Bard och den där andra jäveln som har tagit Bagges plats som ordförande. Enligt mig är det bara Anders som ska vara ordförande och han som får ha den avgörande rösten om det behövs! Och nu när jag ändå är igång och klagar kan jag ju ta upp lite om den nya programledaren. Vart är Jihde??? Ut med han den nya och in med Peter igen!
Men just nu var det i alla fall en 16 årig hottie som var grym!! Så deltagarna är i alla fall inget att klaga på!!


Mums-mums

Sitter i tv soffan med en mums mums i handen eller nej, i munnen och inväntar den åttonde säsongen av Idol. Hoppas på att få se några riktiga talanger och självklart några riktigt usla så man kan få sig några goda skratt!! PUSS



She will be loved

OJOJOJ! Skulle ju börja läsa förut men dock blev det inte så... fastna framför datorn, som vanligt! Sitter och sjunger med i "she will be loved" den är ju så underbar! Men nu SKA jag börja läsa lite eller ganska mycket om förintelsen! VI HÖRS


Anna Panna

Skolan var väl helt ok idag, började med 2 timmars SO, sedan en timmes (+ 20 minuter idag) idrott och till sist elevens val. Dvs textilslöjd. Väldigt chill dag!! På idrotten idag så skulle vi ha orientering och då skulle vi vara två och två. Anna och jag bestämde oss för att köra tillsammans, det var skit kul och vi chillade bara runt där o sådära. Hade ingen koll på klockan alls. Men i alla fall när vi kom tillbaka till skolan så var vi visst 20 minuter sena och våran lärare skulle vara rastvakt så han blev lite tjurig! Haha upps!

När jag kom hem åt jag lite och började direkt på Engelska läxan. Gött nu är den gjord! Vi skulle skriva lite om än artist och sedan prata om det i grupper så jag valde Rihanna. Blir nog super! Nu har jag kollat runt lite på datorn o sådära men nu är det dags att ta tag i fler läxor! Kanske blir att åka en tur med Amanda i hennes Epa, hon klarade ju kortet idag! Så grattis till henne!


Det är väl lika bra att Anna och jag står för bilden också!
Älskar dig gumman!


Lite stress..

Hann inte duscha förut innan Clara frågade om jag kunde komme ner till station och hämta henne. Snäll syster som jag är gjorde jag självklart det. Vi måste ha sett jättemobbade ut där när vi skjutsade varandra på cykeln i typ 1 kilometer/timme. Men men vad ska man göra åt det nu?

Nu blir det lite stress här för jag ska duscha, laga mat och äta innan Elin kommer och vi åker vidare till Sya. KRAMAR


Ulrik Munther

Hallå alla fina människor! Hoppas allt är bra med er! Jag mår fantastiskt och har haft något att göra hela tiden på den senate tiden, men jag ber ändå faktiskt om ursäkt för att jag inte har bloggat på 1 vecka och 2 dagar! Men jag har faktiskt knappt suttit vid datorn på den tiden heller! En stor del av all min tid har skolan tagit, men jag har även gjort mycket roliga saker! Bland annat varit på Eric Saade konsert, varit med i tidningen, firat pappa, varit med massa underbara vänner och självklart har jag ju chillat en massa! Det är ju konstigt hur fort man glömmer vad man gör om dagarna, men det är ungefär det där jag har gjort!

Just nu sitter jag ock lyssnar igen Munthers nya album. Kan ju inte säga annat än att det är grymt. Lite senare ska Elin och jag åka in till Sya hembygdsgård för att kolla på våra grymma vänners gymnastikuppvisning. Ikväll vet jag inte helt säkert vad som händer men Elin och jag har snackat om att vi kanske ska ha lite tjejmys med våra favoriter. Nu ska jag hoppa in i duschen innan syster min kommer hit en snabbis och hämtar bilen. Vi hörs senare!

Ebba och jag står för bilden idag då!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se