Söndag 29 April

Åh nej all text försvann i förra inlägget precis när jag skulle publicera det! Irriterande!! Men det löd ungefär såhär:

Hej allihopa! Vad gör ni idag??

Jag gick upp ganska tidigt idag och har därför hunnit med lite. Har bland annat fikat hos farmor med pappa och Clara, mysigt! Har även varit på Ö&B i Skänninge för att Clara skulle köpa utemöbler. Just nu ligger jag i soffan och har för tredje gången sett ett väldigt sorgligt DH avsnitt, och även denna gång tjöt jag som ett as! Haha! Nej men nu ska jag hitta på något och inte bara ligga här som en soffpotatis.



Söndag 29 April



Vad har jag gett mig in på egentligen??



Myser!



SOMETHING NEW

Engelska Nationella idag gick helt okej, nu är jag hemma, det är fredag och jag ska vara ledig i fyra dagar. Livet leker!

Ett fint armband jag impuls köpte igår pga mitt shoppingsug..



VI NÄRMAR OSS MÅLET

Nu är jag hemkommen ifrån skolan, skönt! Även denna dag mår jag bra, dock har jag träningsverk som ett as.. Men det går nog över snart! Har fått shoppingsug som bara satan, ska nog försöka dra med mig mammsen imorgon för jag själv får inte slösa på något. Varenda krona är värt massor för mig! Min "resekassa" inför England är inte stor så ska försöka spara varenda litet öre haha! Det är ju faktiskt inte långt kvar nu tills vi åker eller tills vi slutar skolan, endast 28 skoldagar kvar faktiskt, men då går det ju bort rätt så mycket med.. Nu ska jag kolla lite avslutningsklänningar på nätet och få lite summerfeelings!!
Emma och jag blir interjuvade i Stockholm!



I’m feeling great, I’m feeling awesome





ÅHH JAG MÅR SÅ HIMLA BRA JUST NU!!
I LOVE YOU SO MUCH MY FRIENDS



SHE´S ON HER WAY

Nu är Ella Pella påväg, vi ska gå ut och gå.. Var ju en måndagstradition att göra det för oss en gång i tiden så vi tänkte ta tag i det idag igen! Duktigt va..?

ÅHH JAG KÄNNER MIG LYCKLIG IDAG!!
Om det beror på one direction eller att vi har väldigt lite plugg denna vecka vet jag inte hihi..


STÄDNING PÅ G

Nu ska jag sätta på min nya spotifylista med BARA one direction låtar och börja städa!!



Mobil-inlägg

Nu är det snart dags för sista skoldagen för denna vecka.. Har praktiskt prov i hemkunskap, hoping for the best but expecting the worst! Haha passa in med en liten låt text där! ;)

Nu ska jag borsta tänderna och sen bege mig ut i snö/regnet!! Puss puss



LET US DIE YOUNG OR LET US LIVE FOREVER


Den riktigt skoltrötta tjejen sitter här och skriver på sitt svenska skol-arbete i sin nya skol-tröja! Usch usch usch vad mycket skola! Nu är det en dag kvar i skolan för den här veckan, hoppas jag inte dör!! Är väldigt negativ känner jag just nu men det är inte mycket som går bra för mig hehe men lite gladare blev jag ju när jag fick denna snygga tröja! Kommer leva i den från och med nu fram tills avslutningen!


OH NO, WHY IS IT ALWAYS ME?






Förstår verkligen inte varför just jag ska bli så himla kär hela tiden.. Jag kan ju verkligen aldrig bara tycka om en artist eller ett band, jag går ju jämt över gränsen! Haha men nu (som ni förstår) har jag blivit som besatt av one direction haha nej nu måste jag sluta!
Pusspuss



I WANT TO BE A BEAR

Låt mig gå i ide fram tills måndagen den veckan vi går ut nian! SNÄLLA!!??!!



ÅNGEST

ÅHHH ÄR SÅ ARG! Hade skrivit ett inlägg precis som försvann, så irriterande! Har i alla fall sådan jävla ångest!!! Skolan drar igång imorgonbitti och jag kommer må skit och vara trött som ett as.. FUCK! Dessutom har vi tonvis med läxor, prov, NP och inlämningar..Kul! Eller inte... ORKANTE!
Godnatt nu i alla fall!



GLÖMDE: TIDSLÅS

Glömde berätta lite om kvällen! Har hållithus i Solberga hos vännen Ebba tillsammans med Elin, Ebba då såklart, Anna och Ida. Spelat spel (tidslås) och myst som satan. Thank you girls!
 
Ebba och Anna får stå för denna underbara bild! Lider av bildbrist känner jag..
Men jag är så glad att jag lärt känna er tjejer, ni är underbara!



SUPER FAN

Nu ligger jag här i sängen min med min jäkla nacke! Ajajaj säger jag bara! Såklart så funkade det inte att titta på dagens BB-avsnitt men det gör ju bara att jag får gotta mig med lite justin bieber/one direction klipp! Haha, mobba mig inte.. Men jag har verkligen blivit ett fan av dom båda två!! Eller sex blir det ju eftersom one direction är fem stycken hehe.. Men asså shit haha. Nej nu måste jag sluta. Puss puss! Kanske blir lite glee avsnitt istället, har blivit galen i det med!!





SOME PICTURES FROM LAST YEAR







Pausade mitt skrivande lite med att titta tillbaks lite på förra året. Nu ska jag äta, puss!



FREDAGEN DEN 13 APRIL

Börjar denna otursdag med nackspärr... Ajajaj! Har jätteont i nacken, men jag kan ju ioförsig röra på den fortfarande så jag kanske bara har fått nackvres.. Men ändå, INTE KUL!

Idag ska jag plugga, oavsett ifall det är någon som vill hitta på något! Haha, jag är så dålig på att säga nej! Men det ska jag göra today.. Så ett tips till er som läser detta är att inte ens fråga mig. ;)
KRAM HANNA



LOOK WHAT I NOTICED

Kolla det är ju fredagen den trettonde idag! LÄSKIGT!!



Ella Pella



KVÄLLEN ÄR RÄDDAD

Kvällens planer är klara, och det ser ljust ut med! Elin kommer nämligen hit efter hon ätit kvällsmat, sen tar vi MOPPEN bort till Sya eller någonstans där borta där vår vän Tommy håller hus. Spenderar kvällen där alltså med Elin och några boys. Inget speciellt händer nog där men det blir förhoppningsvis en bra kväll i alla fall! Nu ska jag plugga en stund, sedan äta och byta kläder sen drar vi dit! 
Sprutan gick bra förutom att Elin börja tjuta och grejer haha.. Men det gjorde faktiskt ganska ont måste jag säga! Eller det gör ont nu fortfarande om jag ska vara helt ärlig. Efter vi tagit sprutan åkte vi i alla fall hem till Elin och lagade mat o hade oss.. Ungefär som vanligt! Vi tog även årets första moppetur. Härligt med lite summer feelings!
KRAM 


LIVMODERHALSCANCER

Godmorgon på er alla fina! Jag ligger fortfarande i sängen och slappar fast jag ställde klockan på elva.. Vill inte vänja mig vid att sova länge egentligen så elva är senast jag får gå upp! Idag klockan ett ska jag och Nordenryd ta en spruta, för livmoderhalscancer ni vet?! Lite nervös börjar jag faktiskt att bli nu, men det går nog bra! Efter sen väntar plugg, plugg och mera plugg... Igår tog jag faktiskt ledigt från läxorna och unnade mig en slappar-dag!
Nu ska jag gå ner och äta frukost hejdå!



GLEE-TIME



TUMMEN NER



Denna regniga dag stannar jag inne och pluggar svenska.. ÅHH JAG ORKAR INTE! Men det är såndana smällar man får ta ibland.. KOM IGEN NU HANNA! DU KAN KLARA DET!!


Emmis är här!



WE HEART IT








LIFE IS SHORT



Kram Hanna



men blir dom kära krymper faktiskt nu vår trio ner till två

GLAD PÅSK PÅ ER!
Hoppas ni har haft det bra under dessa påskdagar. Det har jag haft det. På skärtorsdagen följde Elin med mig hem hit och vi bakade kladdkaka, skrattade och sjöng en massa disney låtar. Mysfaktor på högsta nivå. Efter det gick Elin hem och jag gick till stationen för att möta Claris haha. Spenderade även kvällen med henne och päronen mina. Klockan ett dagen efter kom även Frida och Daniel hit på lunch så det blev en riktig familjelunch! även den kvällen spenderade jag med Clara. Vi köpte godis på godishuset och kollade let´s dance m.m. En riktig famliy-day! Idag har jag varit i Linköping hela dagen, både i stan och på ikano, men ändå kom jag hem tomhänt! Alla fick med sig saker förutom jag.. Lite synd om mig! Nu ligger jag här i sägen och lyssnar på musik. Ska ta igen några BB avsnitt som jag missat och sen ikväll kommer det gäster hit men jag ska nog va med några tror jag. Men jag är öppen för förslag alla kompisar, så hör av er om ni vill hitta på något!

Familjen min!


Happy easter!

Happy family dinner!



LOOOOOV

NU TAR JAG SNART PÅSKLOV, men innan det kör vi på kemiprov... Kan jag allt om kolhydrater, fetter, proteiner och nukleinsyror nu tror ni? Jag hoppas det!



CHEMITRSY

Även denna dag stannade jag hemma, jag mår bättre men är fortfarande hängig och hostig och inte riktigt redo för en heldag i skolan. Trots att jag inte mår bra till hundra procent har jag pluggat som ett litet as både idag och igår. Haha nej nu ljuger jag lite, eller överdriver i alla fall. Jag har pluggat typ hela tiden men har ändå inte fått så mycket gjort känns det inte som.. Har kemiprov imorgon vilket känns helt okej ändå. Är nog ganska färdig med det plugget fast det skadar ju inte att läsa igenom alla sidor en gång till så det ska jag göra innan jag går och lägger mig ikväll. Har även ett stort svenska arbete som ska in veckan efter lovet så det håller jag på att jobbar med för fullt. Läser min andra bok och har faktiskt kommit ganska så långt. Men den ska jag försöka läsa ut den innan helgen men är ganska så säker på att jag inte kommer kunna hålla mig till den tidsgränsen tyvärr. Men ska göra mitt bästa för att göra det för jag vill ju gärna kunna ha lite lov också. 

Idag har jag varit hos tandläkaren med och är ganska så stolt över att kunna säga att hon tyckte jag hade perfekta tänder haha! Det är så konstigt vad det tar på krafterna att göra grejer när man är sjuk eller har varit sjuk alltså. Direkt när jag kom hem bara la jag mig i sängen, igen, precis som innan jag gick dit. Haha undra hur jag kommer vara efter skoldagen imorgon.. Helt död förmodligen men det kan ingen hjälps för då ska nämligen EllaPella och jag baka en kladdis för att fira påsklovet. Åh längtar redan. Haha har varit sugen på det i evigheter eller sen jag åt upp den förra jag gjorde för typ en vecka sen.. Haha vilken tjockis jag är.

Puss o kram.


LITEN UPPDATERING

Det var visst ett tag sen jag skrev här nu så här kommer en liten uppdatering. Helgen spenderades med bra vänner och mest en massa gött mys. Plus lite jobb på det, hela tio timmar på söndagen faktiskt. Har inte mått helt underbart under de senaste dagarna eller inte ens under förra veckan heller. Idag klarade jag bara halva dagen i skolan, fuck! Jag som inte skulle varit sjuk på hela nian... Men nu ligger jag här med datorn i knät hemma och har det gött. Hoppas på att mamma eller pappa kommer hem med något gott snart hehe.
Kram



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se