En dag kvar av 2011

Anledningen till att mitt bloggande inte varit på topp de här senaste dagarna är att jag har åkt på kräksjukan. Så har inte haft så stor lust att skriva här. Men tillskillnad från igår mår jag ganska bra idag! Mycket bättre än igår i alla fall. Och imorgon är det ju nyårsafton och då gäller det att vara helt frisk för då blir det fest! Åh vad kul!

Just nu är det Gossip Girl som gäller för hela slanten. Det är så bra! Men snart måste jag sova om jag ska orka imorgon, godnatt säger jag alltså nu till er för sista gången på hela tvåtusenelva! GODNATT



Juldagarna

Det var längesen jag skrev och nu tänkte jag att jag skulle sammanfatta dessa dagar lite för er. 25 dec, julfika med farmor och mormor, efter det var jag med Elin och snacka språkresor. 26 dec, paketleken med släkten och efter det åkte jag ut till Mörby för att spendera natten med Anna Ebba och Elin. Möjs! 27 dec, var med tjejerna först sen hem och chilla, duscha o sånt. Somnade vid tolv den natten och sov ändå till tolv den 28 dec också! Ikväll kommer Elin och Joline hit. Då blir det massor av mys!!



24 december - julafton

GOD JUL IGEN ALLESAMMANS! Hoppas ni har haft en lika bra jul som jag har haft! Dagen började med att jag vaknade upp bredvid Clara, vi gick ner till mamma och pappa. Hämtade våra chokladtomtar i julstrumpan. Sen hade vi bara lite möjs och så ett tag. Sen vid ett kom Frida och då var det dags för jullunch. MUMS! Efter det var det Kalle anka som gällde och efter det blev det paket öppning. Då kom även Danne. Blev riktigt nöjd med ALLA paket!! Jag fick örhängen, en pälsmössa, en stickad tröja, 500 kr, något pynt, en parfym, en mascara, en bok (Elsas hemlighet), strumpor, en träningströja, en kalender, ett mobilskal, en pyjamas och en SPRÅKRESA!! Hi hi, jag är så otroligt glad för språkresan alltså!! Har ju länge velat åka på det tillsammans med Elin, men mamma och pappa har dock tyckt att det har varit orättvist mot Frida och Clara eftersom de aldrig har fått åka på något sånt.. Men nu fick dem åka på annat så allt löste sig! Men åh vad kul det ska bli! Elin och jag ska träffas redan imorgon för att kolla i kataloger och snacka massor. Även hon blev ju skitglad när jag berättade det för henne!! VI SKA VERKLIGEN SKAPA ETT MINNE FÖR LIVET GUMMAN! Måste bara berätta att när pappa berättade att jag skulle få åka på en språkresa om jag ville så började jag gråta. Ha ha kanske låter jättetöntigt, och det var det också.. Men jag blev så himla chockad och det bara sprutade fram en massa olika känslor på en och samma gång. Dock var inte jag den enda som började gråta då, även Frida och mamma släppte några tårar för att jag gjorde det. Och alla vart så himla rörda på något sätt! Ha ha!

Jag vill även nämna att jag ska få ett till paket lite senare.. Pappa köpte nämligen en dator till mamma och en ny till sig själv. Så därför ska jag få ärva hans gamla!! Skitbra!!! :D

Efter vi öppnat alla klappar åkte Frida och Daniel härifrån. Men då kom Basse istället. Trevligt. Åt gröt och spelade spel. Möjs! Nu tittar vi lite på TV men snart ska jag nog sova. Är otroligt trött efter denna dag! Så godnatt och god jul allihopa!



GOD JUL



BINGO

Bingolotto-mys med föräldrarna mina. Clara kommer även hit lite senare och stannar även över natt. Åh vad mys!



Granen

Pappas och mitt försök till att klä granen.. Nu återstår bara att se hur mycket mamma kommer ändra sen!



Dan före dopparedan!

Vad kul man kan ha Elin! Förr förra inlägget alltså.. Det var hon som skrev! Och det förra inlägget var jag, hade skrivit värsta långa inlägget man all text försvann och bara rubriken som blev kvar.. Men igår var jag med Elin och Philip iallafall, möjs! Vi var så trötta att vi inte orka hitta på något speciellt så vi låg och snacka i min säng hela kvällen istället. Nu försöker pappa och jag klä granen.. Går sådär! Men nu ska jag fortsätta hjälpa honom!



Möjs



Jag heter majs och dricker glögg

Älskar katter



Händer och fötter

Oj nu var det visst sådär längesen jag skrev här.. Men vad gör det? Jag har helt enkelt inte haft tid eller lust att blogga. Känns som om det händer så mycket just nu.. Volleyboll, avslutning och bakning på det. Har blivit en hel del shopping också! Kul! Det är trevligt när det händer något! Just nu är jag med Elin, tror även att Philip kommer snart! Det blir bra, vi får se vad vi hittar på.. Men något kul blir det väl! Herrå =)



Smurfigt

Ligger och halvsover lite i sängen samtidigt som jag kollar på Bridget Jones dagbok! Är verkligen så himla trött!! Imorgon är det volleyboll och lite maskerad som står på schemat. Kul! Hoppas bara på att jag kan vara med just nu! Det var väl allt jag hade att säga just nu eller kan ju berätta att jag har köpt alla mina julklappar nu! Skönt. Ne men nu ska jag se klart filmen, sedan SOVA!!!



Lite skryt..

Måste bara skryta lite om att när Robin sjöng California King Bed så vinka han till mig eller vad man säger. För jag skulle visa Julia att han och jag gör likadant när vi sjunger "when I reach out my finger". Då så såg han det att jag sträckte ut handen där, men han trodde det var till han.. Så han kollade in i MINA ögon och sträckte fram sin hand, coolt va?? Ne men eftersom jag är så mobbad så vart jag ju värsta glad!



Nrkpg

Ligger just nu i min sköna säng.. Usch, drömde så himla hemskt och nu kan jag inte somna om. Kul! Men ska nog strax gå upp och ta mig en dusch. Fixa till mig lite, för sen vid 10.57 tar Jullan och jag tåget till Norrköping.. Eller Nrkpg! Ha ha. Vi ska i alla fall kolla på några idoler och shoppa litegrann i ett stort köpcentrum. Hoppas verkligen att Amanda P, Robin och Roshana är där! Det är viktigast.. Dock så tror jag bara att det kommer vara Robin av dom tre, men hoppet är fortfarande uppe! Nu ska jag försöka att ta mig upp härifrån! Herrå!



Hjältar

Imorgon är sista dagen på praon känns underbart! Vi tänkte ge lite kladdkaka till fröknarna då som tack för att vi har fått vara där! Och jag måste bara säga tack till Anna och Ebba också! Dagens hjältar! Hihi, sanningen är att det faktiskt bara är de två som bakat kladdkakorna.. Jag har varit upptagen hela kvällen med att själv äta en massa gott. Mormor min fyller nämligen hela 84 år!! Grattis grattis till henne igen får jag väl säga, även om hon aldrig kommer att se detta! Ha ha! Men tack igen Ebba och Anna för att jag får vara med på ett hörn ändå! Nu går jag och lägger mig, sweet dreams allihopa!



Godnatt

Ställer klockan på 07.00 imorgon, så nu checkar jag ut för dagen!! Mina ögonlock har nog aldrig varit så tunga, Så godnatt på er!



Glee-Time

Kollar på Glee och gud vad duktiga dom är! Vad glad man blir!!



Ont i hövet

Ligger här i soffan och vilar mig lite.. Har både ont i huvudet och är jäkligt trött!! Idag har varit en såndär tröttdag då allt bara jobbigt och eländigt.. Ha ha! Och man bara är så himla trött att man bara vill dö typ. Men kanske inte är så konstigt eftersom jag har varit på ett ställe med högljudda ungar hela dagen?!



Lucia

Lucian gick bra idag, många som tyckte det var det finaste luciatåget på länge!! Kul! Dock så bangade Julia, så Emma fick va lucia istället. Men hon var lika fin hon!



BFF

Kolla vilken fin födelsedagspresent jag fick av Elin!!! Tack så jättemycket bästa du!!



Trötter

Idag har varit en väldigt seg dag.. Slutade från praon redan vid halv tolv men det kändes som jag jobbade i evigheter ändå! Gick upp till skolan för att äta och genrepa lite på luciatåget som är imorgon! Kom hem hit runt halv tre, sen dess har jag vilat mig kan jag säga!! Är verkligen skittrött... Somnade till och med nästan i sandlådan..
Har även försökt rota fram lite kläder som man skulle kunna använda på volleybollen nästa måndag, då vi ska klä ut oss.. Roligt!! Men dock fanns inte allt hemma så när mamma kommer hem ska vi åka till CG för att köpa lite grejer om det finns.. Nu blir ni nyfikna va?? eller inte haha!



Ännu mer bak..

Idag har jag haft fullt upp! Ställde klockan på tio för att sedan gå ner till Klämmanhallen och titta på en gymnastikuppvisning med Elin och Philip.. Ni var jätteduktiga mina vänner!! Det var slut ungefär vid ett, då sprang jag hem lite fort för att äta lite lunch och sedan åka iväg till moster min. Där var några kusiner och kusinbarn till mig.. Jag och mina systrar kom dit för att hjälpa de små barnen att baka pepparkakor, dekorera pepparkakshus och pyssla lite tomtar. Riktigt mysigt måste jag säga! Åt även gröt och mackor med julskinka! Nu är jag jättetrött så ska bädda ner mig i sängen, hämta ett glas te och läsa lite..



Mysigt

Glömde visst er idag.. Eller igår eftersom klockan är över tolv hihi! Nu är jag iallafall påväg hem från EmmaPemma. Har umgåtts med henne och Elin sen klockan tio. Mys!! Innan det var jag och åt tapas i Linköping och innan det duschade jag och julpyntade lite.. Plockade ju även ordning på rummet också till slut, duktigt va?? Nu är jag snart framme så säger godnatt nu! Godnatt!



Julen är här

Nu måste jag väl snart ta tag i den här dagen också! Tog mig en sovmorgon idag, det var jag värd! Kom precis på att det finns godis kvar sen igår så ligger här i sängen och äter lite av det nu också.. Kommer liksom inte upp ur sängen. Tänker bara på hur långt det är ner till duschen och att jag måste GÅ ner för trappen.. Varför finns det inte hiss i mitt hus?? Haha okej som ni säkert redan har lagt märke till är jag mycket slö idag! Riktigt trött faktiskt! Kanske beror det på att jag har umgåtts med för många högljudda ungar en hel vecka?? Men tillbaka till idag igen. Har lovat mamma att hjälpa henne att sätta upp allt julpynt, men nu har hon och pappa åkt in till stan för att shoppa julklappar så det får vänta tills hon kommer hem. Under tiden ska jag duscha som sagt och kanske städa rummet mitt litegrann, kanske är dags att ta bort madrassen från när Frida sov här?! Sen ska jag även försöka att läsa lite ur Elsas mode eftersom att jag är ganska säker på att jag får den andra boken i julklapp. Det var allt för mig hej!



La Fondell

Jaha! Då var det klart, Amanda F tog hem segern och Julia och jag gråter. Fan! Visst, hon är jätteduktig på att göra sin egen grej och sjunga i sin alldeles egna genre men Robin passar fan så mycket bättre in i tävlingen iallafall!! Han var faktiskt värd att vinna tycker jag! Nog tjatat om det.. Om några månader är ju säkert nästan alla idoler bortglömda så det är rätt lugnt ändå! Kvällen har annars varit riktigt mysig och helt enkelt ganska fantastisk. Har dock fått i mig alldeles för mycket godis så nu mår jag riktigt illa. Hoppas det försvinner tills imorgon, då blir det att äta och ha lite restaurang mys med mamma, pappa, Frida och Danne. Det blir nog super! Godnatt.



Hurra hurra!

Oj såg att inlägget innan inte hade publicerats men det var imorse jag skrev det så ni vet! Idag var det födelsedagskalas på Wasa och det firades med glass! Gott! Sen var det ju även dags för att ställa upp i ett luciatåg och sjunga lite fint! Det var roligt faktiskt! På eftermiddagen gick vi ut för att hoppa i vattenpölarna och leka! Just nu är jag rätt sugen på att baka, men först ska jag vila några minuter i soffan framför tvn.



IDOL

I väntan på att Anna och Ebba ska komma så vi kan gå vidare till dagiset läser jag lite i tidningen, km IDOL-finalen!!! Den är ju ikväll och jag sitter självklart bänkad framför tvn och hejar! Vinn nu Robin!!!!!



SysterYster

Ups! Blev visst ingen promenix, vi var för slöa för det! Men nu har vi iallafall fått prata av oss lite i lugn och ro, utan att flåsa varandra i öronen.. I vilket fall är hon nu hemkommen och jag sitter i soffan. Väntar på att syster min ska komma hem hit, hon ska nämligen sova här så vi ska väl ha lite mys!



KattUnderhållning

Precis fått ett samtal från Elin Pelin, hon ville ut och gå så det är precis vad vi ska göra! I väntan på att hon ska anlända hit till lilla mig har jag haft lite kattunderhållning haha, det är nog bara jag och Elin som fattar! Men hahahaha gud vad roligt!



HIGH SCORE

HAHA du suger Anna!!



Mamma, pappa, barn

Bakade även denna förmiddag, dock blev det ingen pulkaåkning som igår utan idag fick jag stanna kvar inne och leka i dockvrån även på eftermiddagen! Det var skönt, för det är ju så himla kallt ute! Sen var det även en liten sötis som berättade att jag var hennes favorit fröken, ha ha hon är så söt! Imorgon ska alla fröknar plus alla praoelever gå lucia för barnen! Det blir nog mysigt!



Elsas mode

Innan jag säger godnatt ska jag läsa några eller ganska många sidor ur min favvobok! Elsas mode. Den är verkligen något att rekommendera, den är superbra!



Harry Potter

"The boy who lived, come to die"
Liksom alla de andra filmerna var även denna helt grym och fantastisk! Riktigt bra slut både på filmen och själva storyn enligt mig!



Mys

Nu blir det film-mys!!



ZzzZzzZzzZzz

Ännu en dag fullproppad med pepparkaksbakning och pulkaåkning! Idag var dock inte kroppen med mig helt, har lite träningsverk efter all simning igår! Men det gick bra ändå! Självklart gjorde vi mer saker, som att pussla, sjunga, bygga med snön och leka under hökens vingar kom.. Riktigt roligt! Har rätt chilla arbetstider måste jag säga, 08-14 och en timmes lunch inräknat i det med!! Det är faktiskt riktigt skönt, man orkar nästan inte mer.. Varje dag när man kommer hem slänger man sig bara på sängen, och där håller man sig resten av kvällen. Men jag klagar inte för riktigt kul är det!



Desperata hemmafruar

Tjuter lite här till desperates sorgliga säsongsavslutning... Tröst äter en marabou chokladkaka.



Belöning

Min belöning efter cirka en timmes simning...MUMS!



Ännu ett rekord!!!!

Sorry att jag är lite töntig, ni får skylla allt på Anna som sagt.. men jag är fan bäst alltså!!!!



Temple run

Anna har fått mig beroende av temple run (ett mobilspel alltså) och nu vill jag bara skryta lite om att jag har slagit hennes rekord!!! Jag är bäst!!!



Jag ser det snöar, jag ser det snöar!

Idag var det pepparkaksbakning och lek i snön som stod på schemat. Lekte med barnen hela dagen, byggde bland annat snögubbar och jag måste säga att jag verkligen känner mig som ett barn igen!! Och roligt har jag med, dock så är det riktigt kallt.. Men det funkar om man tar på sig ordentligt med kläder, jag har både underställsbyxor, jeans och termobyxor och det behövs kan jag säga! Eftermiddagen ska jag nog tillbringa på lundbybadet tillsammans med mamma. Fick ej med henne ut på någon promenad igår så idag ska vi simma istället! Roligt!



Lucia

Idag på praon undrade dom om vi ville vara med på barnens luciafirande på fredag, vi tackade ja. Så nu innan jag gör något annat ska jag leta reda på mitt lucialinne och glitter, så att jag har det tills på fredag och när jag själv ska fira med min skola. Något mer jag ska hämta när jag ändå är i garderoben och rotar är ett par tjocka termobyxor. Är ju ute hela dagarna så det behövs verkligen i den här kylan!! Detta inlägg blev visst nästan som en kom ihåg lista.. Ha ha! Men efter att jag har fiskat upp något från garderoben funderar jag på att dra med mig mor min ut på en promenix, känns som om det behövs efter allt jag har proppat i mig!!



PRAO

Nu är jag här igen, ungefär ett år sedan jag skrev sist.. Som vanligt! Men den här gången är det Anna som pushat mig för att sätta igång och blogga på heltid så jag ska försöka att lyda henne, har ju inte så mycket kvar att skylla på längre. Har ju nämnligen gjort klart allt skolarbete för 2011 och nu väntar endast två veckors praktik på Vasa förskola. Skönt!!



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se