Ursäkta???

Ojojoj, är det nu man ska be om ursäkt kanske för att man inte har skrivit på snart en månad..?? Nej, jag tänker faktiskt bryta mot den oskrivna regeln. Jag tänker inte be om ursäkt för att jag inte har haft tid till att skriva på hemsida om vad som jag gör om dagarna.. Om jag skulle ha skrivit om varje dag skulle det ändå bara ha blivit ungefär såhär: idag gick jag i skolan till tre. sen pluggade jag, sedan åt jag mat och kollade på tv/tränade. Och det är ju inte så himla roligt att läsa tycker inte jag.. Så jag sparade mig bara tills jag hade något roligt att berätta!! Ha ha. Nu har jag i alla fall tagit helg. Kvällen ska spenderas inne i cloetta center, där blir det att checka in idolerna! Robin och Amanda Persson speciellt då. Det är mina favvisar. Ska även checka in Jessie J också!! Shit vad coolt det ska bli. Det här blir min första världsstjärna som jag ser live, tror jag. Åhh det ska bli så kul!!! Jag längtar såå!!! Men innan det är det saker som måste göras och fixas. Bl a måste jag duscha och fixa massor till imorgon. Då blir det nämnligen full fart. Ska både besöka Vadstena och Linköping. Ska på öppet hus för Vadstenagymnasiet först så det blir en tidig morgon. Och direkt när jag är klar där blir jag skjutsad till mjölby för att sedan ta tåget till Linköping. Där ska jag på plåtning med två snyggingar! Jolle & Julle. Ska bli riktigt kul allting. Längtar till det med, men nu ska jag fokusera på kvällen och hoppa in i duschen. Skruvar upp högsta volym on the music också så jag blir ännu mer pepp!!! Puss ha de gött!



1 november 2011

Nu är det äntligen november och väldigt kort kvar till min födelsedag.. börjar bli nervös Som ett barn på julafton! Hihii, tror ingen av dom som känner mig (och dom som läser det här) har missat det. Men asså shit jag förstår inte varför jag blir såhär men jag är så ivrig! Haha nog om detta. Sitter här med lunchen i knät, chillar lite bara. Alla dagens "ärenden" och måsten är klara för dagen. Det som behövde göras va att städa rummet och cykla till city gross, eller cg, och köpa massa flöt. För ikväll kommer Julia och om jag känner henne och mig själv rätt så lär det behövas rätt mycket godis, chips, dip och cola om vi ska ha det riktigt super duper mys. Vilket vi ska ha ikväll. Vet inte riktigt när hon kommer, men inte så sent i alla fall tror jag inte. Hon ska i alla fall ta med sig en film som hon inte ville se själv så det blir väl att kolla på den och snacka! Nu ska jag fortsätta äta upp min lunch, see you later!

Saknar Anna, min knäppis som just nu befinner sig i USA. Hoppas du har det jättebra där borta men nu får du väl ta och komma hem snart!!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se