OUT WITH THE OLD AND IN WITH THE NEW. GOODBYE CLOUDS OF GREY, HELLO SKIES OF BLUE.


Idag slänger jag in vinterjackan i garderoben för att den sedan ska få stanna där många månader.. Det är vår och jag är lycklig. HURRA HURRA!!




Du är så välkommen ut i det fina vårvädret min kära skinn-jacka!



MUSIK-TIPS

Jag måste bara tipsa er lite om en grym kille som sjunger akustiska verisoner av några riktiga hitlåtar. Collin McLoughlin heter han och är helt fantastiskt bra!! Gå in och lyssna ni med vettja!
Dock så är jag inte så tekniskt av mig och fattar inte hur man gör för att ni bara ska kunna klicka på play och lyssna.. Men ni får en länk i alla fall. Detta är min personliga favorit!! --> http://www.youtube.com/watch?v=KmAnXxrVC94&feature=related 


Kram


MIN UNDERBARA VÄN




love you.



TV NÖRDEN

Nu ska jag snart dra igång mitt femte gossip girl avsnitt för dagen. Åh det är så jädrans bra!! Love it. Lite senare blire big brother, hoppas verkligen att hon den där tjatmostern får åka ut (Jessica tror jag hon heter) eller någon utav affrona (Lars eller Juliana) och att Amandus och Sipan får stanna kvar! De är mina favoriter än så länge! Men först blir det några til avsitt av gossip girl som sagt. Gud vilken tv-nörd jag är!! Haha. Kram

d ö d l i g t   s n y g g    a l l t s å


BEFORE I DIE












Åh! Det finns så himla mycket saker som jag vill göra innan jag dör! Det här är bara några få grejer av dom.. Men jag längtar redan tills jag verkligen får uppleva allt på riktigt och tills Emma, Ebba och jag (the three single girls) drar på roadtrip!!! Och tills jag bor i New York!!
Lite coolt också att jag redan vet att jag kommer få uppleva den sista grejen, nämligen "visit britian with my best friend" ... redan nu i sommar, och i tre hela veckor också!!! Jag längtar Elin!! DET KOMMER BLI BÄTTRE ÄN BÄST


AXEL ALGMARK

Nu har jag spenderat en hel lördagskväll framför melodifestivalen tillsammans med mina föräldrar. Min och mammas favorit var han den där killen som hoppade runt en massa och var jätteglad. Han som sjöng "kyss mig" men tyvärr så gick inte han vidare... Men riktigt rolig var han och härlig låt hade han också! Nu ska jag nog sätta på någon film eller något... Har inte bestämt mig än. Morgondagen är också helt oklar men ska väl i alla fall hinna med att sörja lite eftersom lovet är över på måndag. BUHUUU!
Kram
 



TWO FAVORITES





Tänkte bara dela med mig av två av mina favoritbilder just nu!! Titta vad glada vi är.. Härliga bilder va?
RIKTIGT FINA!

Ps. Nu drar jag till Emma och sedan ger vi oss ut på en liten..eller nej en låååång promenix!


NYTT I GARDEROBEN


Bandeau, Bikbok

Blus, H&M

Linne, Bikbok

Kavaj, H&M



I MISS THE SMILES, I MISS SUMMER



SPORTLOV

NU ä n t l i g e n är är det sportlov!! SÅ HIMLA GÖTT! hela veckan har vi endast gått och längtat efter detta fantastiska lov. och nu är det äntligen här. underbart.
för en gångs skull har jag faktiskt rätt så mycket planerat som jag ska göra på mina lediga dagar. bland annat ska jag jobba lite, umgås med några kompisar, gå på bio och sist men inte minst, en tredagars tripp till huvudstaden med en av mina bästa vänner, Emma! det ska bli riktigt kul faktiskt!  

Igår invigde jag lovet med att umgås med Ebba! riktigt roligt hade vi. vi åkte pulka, såg på film och åt tonvis med godis chips och glass. trots det åt vi inte ens upp hälften av det vi hade köpt. ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. är helt forever alone typ.. så hör av er om det är någon som vill hitta på något kul!

Kram



tjockis

oj herregud! nu var det längesedan jag skrev något här.. har haft rätt mycket att göra om man säger så! en massa skolarbeten, prov, läxor, inlämningsuppgifter och så har de nationella proven också dragit igång på det. imorgon ska vi göra vårat andra nationella i svenska, är lite nervös faktiskt eftersom det är uppstatsdelen som gäller imorgon! men det ska nog gå bra hoppas jag! om man bara kommer på något att skriva om brukar det funka bra.. och eftersom vi ska sitta i tre hela timmar så har jag precis varit på mobilia och handlat massa godis! efter den här veckan så kommer jag att vara så himla tjock, haha! ätit en massa skit redan och imorgon blir det inte mindre. inte nog med att jag ska äta allt godis under provet, på kvällen ska även elin och jag se på film och äta ben and jerry´s. MUMS. och på fredag och lördag ska jag också proppa i mig en massa gott! haha.. men jag får verkligen hålla mig undan från onyttigheterna på söndagen! eller..? haha ne skoja!

snart ska jag träska uppåt mot min kära fars syster. ska nämligen få lite instuktioner till lördag för då ska jag och clara ha en mysig sleepover hos henne samtidigt som jag är hundvakt åt hennes hund. gu så mys de ska bli!

Tumblr_lk5728nie81qbpwzeo1_500_large
bild från weheartit


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se