Sommarlov, solen lyser skönt

HALLÅ!!

Ligger här i min säng och smattrar på mobilens tangentbord för att få ihop ett litet inlägg! Kan inte fatta att jag ska sova nu för att sedan vakna upp en dag fullspäckad av farväl, fest och mat. Haha imorgon slutar jag nian, det görs först i kyrkan. Sedan åka traktor hem till Ebba för att äta en massa med min underbara klass. Sedan hem för att fika/äta med familjen o sådära. Sen blir det att göra sig redo för fest för att sedan börja festa med alla nior! Haha. HÄRLIGT

Tror det här kan bli en av de bästa dagarna på hela det här året!!

Idag har det varit bal och avslutningsmiddag. Riktigt roligt! Här får ni en mobilbild eftersom jag glömde kameran!



EXCITED

Kan inte beskriva vad jag känner just nu riktigt med ord, det närmsta ordet som innehåller mina känslor är "excited" haha. Vad mobbad jag är! Men jag är så himla uppspelt, glad, nervös, ledsen och ja allting förutom arg typ! Vet inte hur jag ska förklara riktigt. Är SUPERGLAD och uppspelt för att vi slutar på fredag och att vi åker på måndag. Men jag tycker även att det är lite sorgligt att vi verkligen skiljs från varandra och sånt där. Samtidigt är jag väldigt nervös inför språkresan. Ja mycket känslor på en och samma gång nu!!

R.I.P 9B



SHOPPINGTISDAG

Spenderade eftermiddagen med mammsen inne i stan, fick med mig lite hem:



Shorts, bikbok

Bikini, H&M

Shorts, bikbok


Virkat linne, Ginatricot

Linne, bikbok

Fick även med mig lite smått o gott inför resan så
NU KÄNNER JAG MIG LITE MER REDO FÖR ENGLAND!!

PUSS & KRAM SKUMBANAN



MÅNDAG

Idag är det måndag och min dag har varit ganska fullpackad.
Skola först såklart, vi övade med kören i kryrkan sista lektionen.. Gick väl sådär så vi får väl se hur det går på fredag! Efter skolan tog Emma och jag tåget in till Linköping för att gå en sväng på stan, Emma sökte efter skor till skolavslutningen så jag hängde med som stöd haha. Vi tog oss även en toast på Steve´s, mums!
Sen åkte vi hem hit och tittade på Gossip Girl hela kvällen, vi började om från avsnitt ett på säsong ett.. åh det är så bra!
Såg även lite på fotbollen nu när Emmsan gått hem, fan dom förlora!! Inte för att jag bryr mig speciellt mycket, men det vore ju roligt om det gick bra för Sverige!!

Nu ska jag ta mig en dusch innan jag hoppar i säng och fruktar morgondagen som består av friidrott.

KRAM



KAN INTE FATTA DET

Ligger här i min säng, med fjärilar i magen och försöker inse en sak... Om 1 enstaka vecka åker vi, jag och Elin, imorgon!!! Oherregud! Börjar bli nervös och förväntansfull på samma gång!!

Kolla själva hur kort det är kvar...



TEXT-INLÄGG

Har haft mycket på schemat på sistonde och har helt enkelt inte orkat blogga. Idag är jag lycklig och trött. Lycklig är jag för att det är mindre än en vecka tills jag slutar på vifolka. Och trött vet jag inte varför jag är, bara är det. Igår spenderade jag kvällen hos Ebba med några vänner, riktigt trevligt! Vi badade, bastade, spelade spel och berättade spökhistorier haha. Det var jätteroligt MEN när vi spelade "med andra ord" igår så fick jag typ in något i min tå haha. Gjorde asont, och det lustiga är att det inte har gått över än.. När jag kom hem igår så blev det som ett litet sjukhus här hemma då både mamma och pappa satt och försökte få ut det fast dom inte kunde hitta något. Fick ta en Ipren och gå o lägga mig, men nu gör det som sagt ont igen. Lustigt alltså.

NU väntar jag på att Emma och Elin ska svara om någon av dom ska med ut o gå eller inte. Hoppas verkligen att nån ska det för jag vill inte gå själv!


sista tisdagen på vifolka, CHECK

Idag är det tisdag, men inte vilken tisdag som helst utan den sista tisdagen på vifolkaskolan. Åh vad underbart det känns att skriva det! Det var även sista franskalektionen som gällde idag, fika och skitsnack var det som stod på schemat då. Annars har vi inte gjort något speciellt idag, förutom att vi såg sista avsnittet av Veronica Mars av säsong ett på engelskan.. Spännande!! Vill bara se säsong två och tre nu på dirren!! Haha vad mobbad jag är... Men det slutade så himla spännande!

Ikväll kommer två snygga tjejer hit. Ebba och Joline. Vi ska ha en liten tjejkväll med glass, tjej-filmer o ja ni vet.. Såntdär mys! Hoppas på att Ebba laddar ner några avsnitt av Veronica Mars så vi kan se det.. Nej men gud. NU måste jag skriva till henne att göra det på dirren! Haha, annars får hon inte komma.. Mohahahahahah (skoja bara Ebba)

Söta tjejer från konfirmationslägret 2011 



BEN AND JERRY´S

Ikväll var det Big Brother final och det var grymt då rätt person vann! Emma och Elin var här och tittade tillsammans med mig, mys! Men precis när dom gick hem så kom jag på att jag hade ben and jerry´s hemma. Åh lycklig! Hade tänkt att gå och lägga mig när dem gick hem men istället slog jag på datorn, kleta i ricinolja i håret och börja äta glass i STORA lass. Haha! Men nu börjar jag känna mig färdig med det här, vill sova lite inatt med. Det är ju faktiskt skola imorgon.. Måste tänka på refrängen haha okej nu sitter jag bara och babblar och tycker att jag är jätte rolig men nu ska jag duscha och sen ssssssssssova haha nej asså sova menar jag självklart.

GODNATT



FAMILJEMYS

Ikväll ska jag ha lite mys med två av mina familjemedlemmar, nämligen pappsen och min ena syster. Det ska bli.. MYS! Hoppas jag kan få med mig Clara till hemmakväll för jag är sugen på deras godis! Annars blir det väl bara prat och tv-tittande.
Bjuder er på lite gamla bilder..det är väl alltid kul!









KRAM



Godmorgon

Med ett stort leende på läpparna tackar jag maj månad och välkomnar JUNI! NU ÄR DET SOMMAR PÅ RIKTIGT.

Oj! Kom precis på att jag måste duscha... Hejdå!!!!



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se